Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Onze blog en dossiers

Speciale dossiers

Dossier Coronavirus

Het coronavirus doet veel stof opwaaien in de hele wereld. In dit dossier verzamelen we voor jou alle relevante informatie met betrekking tot COVID-19.

Ontdek het dossier

Kinderwens: ik wil een baby!

Heb je een kinderwens? Hoe begin je aan dit avontuur en wat zijn struikelblokken die je kan tegenkomen? We zetten het voor je op een rijtje!

Ontdek het dossier

Alles over de vrouwelijke gezondheid

Vrouw zijn is niet altijd simpel. Pijnlijke maandstonden, endometriose, PS, menopauze.. Allemaal zaken waar we mee kunnen kampen. Ontdek ons dossier!

Ontdek het dossier

Vaccinaties: alles wat je moet weten

Zijn vaccins gevaarlijk? Welke zijn onontbeerlijk voor je kind? En voor jezelf? We geven je een antwoord op al deze vragen in ons dossier.

Ontdek het dossier

Mentaal welzijn: stress, depressie, burn-out

Hoe verminder je stress op het werk en thuis? Wanneer is er sprake van een burn-out? Hoe maak je het onderscheid tussen alledaagse neerslachtigheid en een echte depressie? In dit dossier zetten we alles op een rijtje voor je mentaal welzijn!

Lees meer

Huidproblemen: alle soorten op een rij

Met welke middelen kalmeer je jeukend eczeem? Hoe raak je wratten kwijt? Welke goede gewoonten kan je aannemen tegen zonneallergie? Een overzicht van de vaakst voorkomende huidproblemen en de manieren waarop je ze kan verlichten!

Lees meer

Pijn: oorzaken en behandeling van alle soorten

Pijn kan ons leven wel zeer lastig maken. Welke geneesmiddelen en alternatieve behandelingen bestaan er? Hoe moet je pijnstillers gebruiken? Hoe kan je de meest voorkomende soorten pijn verlichten? We leggen alles uit in dit dossier.

Lees meer

Seksueel overdraagbare infecties: SOI

Seksueel overdraagbare infecties (soi) zijn in ons land aan een sterke opmars bezig. Ontdek ons dossier om te leren hoe je ze kunt voorkomen, opsporen en behandelen. Doel: de liefde bedrijven, plezier hebben, genieten … in alle veiligheid.

Lees meer

Dagdagelijks kwaaltjes verhelpen

In dit dossier verzamelen we allerlei kwaaltjes waar we je graag mee helpen. Blauwe plekken, hooikoorts, acne, luizen, blaasontstekingen, diarree, vlooien bij je huisdier en doorkomende tandjes bij je baby passeren de revue.

Ontdek onze tips

Multipharma Magazines

Multipharma Summer Magazine 2020

Ontdek nu ons gloednieuwe Multipharma Summer Magazine! Op het menu: beauty- en fitnesstips, een quiz, must-haves voor op vakantie en alles voor een zomer in zenmodus!

Naar ons magazine