Tot -41% op uw favoriete Haarverzorging producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Onze diensten voor patiënten

Onze coachings

Bambino & Co, programma voor jonge ouders

Bambino & Co is een programma boordevol weetjes van ouders uit onze grote Multipharma-familie. Vanaf je zwangerschap tot aan je baby’s eerste verjaardag ontvang je elke maand een reeks tips en ook advies over de beste producten voor jou en je baby. Meer info in uw apotheek.

Meer weten

Programma voor evenwichtige voeding

Het Feel Good programma is voor iedereen! Of je nu allergisch of intolerant bent aan bepaalde voedingsmiddelen, zwanger bent of ouder dan 50 jaar, een te hoge cholesterol of bloeddruk of diabetes hebt. Of je hebt gewoon zin om je goed te voelen en goed te eten.

Meer weten

Rookstop is makkelijker met begeleiding

Stoppen met roken is een gevecht met uzelf, maar de steun van anderen is een belangrijke troef om in dat opzet te slagen. Extra steun van familie en vrienden of van uw geneesheer of apotheker helpt. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in uw apotheek.

Meer weten

Samen houden we uw diabetes onder controle

Met enkele eenvoudige aanpassingen aan uw dagelijkse gewoonten kunt u het risico om de ziekte te ontwikkelen aanzienlijk te verkleinen of de symptomen ervan onder controle te houden. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in uw apotheek.

Meer weten

Onze diensten

MultiCo

Ontdek MultiCo, ons getrouwheidsprogramma.

Ontdek MultiCo

Apotheek van wacht

Zoek hier uw Multipharma-apotheek van wacht tussen 9u en 22u.

Zoek apotheek van wacht

Huisapotheker

Kies nu uw vaste apotheker binnen onze 260 Multipharma-apotheken.

Vind hier uw huisapotheker