Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Multipharma-app:  je apotheker steeds binnen handbereik 

Met de Multipharma-app is het nog nooit zo eenvoudig geweest om contact op te nemen met jouw Multipharma apotheker om advies of informatie te vragen over een product of geneesmiddel, of om uw geneesmiddelen te reserveren bij de apotheek van jouw keuze.

https://www.multipharma.be/dw/image/v2/BDGN_PRD/on/demandware.static/-/Library-Sites-MultipharmaSharedLibrary/default/dwe14d8124/Home/blog/group/app-981x654.jpg?sw=768&sfrm=jpg

Download de app hier

Heb je de app al? Update om toegang te krijgen tot de nieuwe functies.

Let's Talk

Praat in alle discretie met je apotheker

Heb je advies nodig over je behandeling, een geneesmiddel of wens je gewoon de raad van je apotheker? Bespreek het rechtstreeks met hem/haar op afstand en discreet tijdens de openingsuren.

Let's Talk

Reserveer je geneesmiddelen in je apotheek

Reserveer in de vorm van een tekst, een foto of een screenshot van je voorschrift. Er wordt een bericht gestuurd wanneer de reservatie klaar is. Je hoeft ze alleen maar af te halen.

Let's Talk

Zoek en kies je apotheek

Kies de Multipharma apotheek waarmee je wil chatten of waar je jouw geneesmiddelen wil reserveren. Dit kan in je plaatselijke apotheek zijn of een apotheek bij jou in de buurt.

Download nu !

Heb je de app al? Update om toegang te krijgen tot de nieuwe functies.

app

app

Hulp nodig met de app ?

Neem gerust contact op met onze klantendienst door "Mobiele app" als onderwerp van je bericht te kiezen.

Heb je de app al? Als de update niet automatisch gebeurde, ga dan naar de store om de app te updaten.

Veelgestelde vragen

Ja, zowel geneesmiddelen met als zonder voorschrift kunnen gereserveerd worden. Deze kan u simpelweg toevoegen aan uw reservatie door ze aan te duiden.
Je kan je reservatie zelf annuleren via de mobiele app. Ga naar de welkom pagina van de app, klik daar onder 'Reserveer producten' op je geplaatste reservatie. Onder 'Details van je reservatie' kan je je reservatie annuleren. Voor een wijziging aan je reservatie: neem zo snel mogelijk contact op met je apotheker.
Om te chatten met je apotheker, klik op de hoofdpagina op het icoon 'chat met mijn apotheker'. Selecteer vervolgens de gewenste apotheek.
Via de chatfunctie kan je rechtstreeks contact opnemen met de Multipharma apotheek waar je de reservatie plaatste.
Indien het niet lukt om een reservatie te plaatsen via de Multipharma app, gelieve contact op te nemen met onze klantendienst via het contactformulier.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België