Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Onze apotheken ten dienste van uw instelling

De levering van geneesmiddelen, verzorgingsproducten en medisch materiaal voor patiënten die in een instelling verblijven, wordt steeds op maat georganiseerd.

Multipharma stelt u 3 types van leveringen voor in functie van de service die uw instelling wenst en in functie van de uitrusting waarover u beschikt om uw bewoners te verzorgen:

CLASSICmedUw instelling wenst de producten te ontvangen in hun oorspronkelijke verpakking om zelf de medicatie voor te bereiden voor de bewoners per innamemoment? Klik hier voor meer informatie.

MULTImedUw instelling wenst dat de apotheker voor de inwoners een individuele medicatie voorbereidt per innamemoment? Klik hier voor meer informatie.

TOTALmed

Uw instelling wenst dat de apotheek ALLE geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten per innamemoment voorbereidt voor de inwoners? Klik hier voor meer informatie.

IMV via robots, dienstverlening in de kern van het apothekersberoep

IMV, of de individuele medicatievoorbereiding, is het verwijderen van geneesmiddelen uit de primaire verpakking om ze samen te voegen per toedieningsmoment en per patiënt. Om de toegankelijkheid van deze dienst voor zijn klanten te verzekeren, heeft Multipharma geïnvesteerd in 3 gerobotiseerde productiesites uitgerust met unieke apparatuur in België.

Deze sites gebruiken hetzelfde assortiment farmaceutische specialiteiten en voedingssupplementen dat speciaal voor deze leveringswijze is samengesteld. Dit regelmatig geactualiseerde assortiment is beschikbaar in de vorm van een Formularium, waarbij de CNK-code, productnaam en het feit of ze al dan niet deelbaar zijn worden vermeld. U kunt het downloaden door simpelweg op de link MultiMed-formularium of TotalMed-formularium te klikken.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met onze servicedesk via : b2b.servicedesk@multipharma.be

Extra diensten

Farmaceutische zorg

Geniet van een bijkomend niveau van informatie en veiligheid dankzij ons Pharmaceutical Care and Quality Program. Klik hier voor meer informatie.

Dagelijks contact

Welke formule u ook kiest, onze apotheker en zijn team staan dagelijks in contact met het verplegend personeel van uw instelling. Klik hier voor meer informatie.

Centrale dienst

Geniet van een centrale dienst voor de tarifering en facturering van onze diensten aan verzekeringsinstellingen en aan patiënten. Klik hier voor meer informatie.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België