Wegens een update van onze website, kan de leveringstermijn de komende dagen langer zijn dan voorzien.

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Onze apotheken ten dienste van uw instelling

De levering van geneesmiddelen, verzorgingsproducten en medisch materiaal voor patiënten die in een instelling verblijven, wordt steeds op maat georganiseerd.

Multipharma stelt u 3 types van leveringen voor in functie van de service die uw instelling wenst en in functie van de uitrusting waarover u beschikt om uw bewoners te verzorgen:

CLASSICmedUw instelling wenst de producten te ontvangen in hun oorspronkelijke verpakking om zelf de medicatie voor te bereiden voor de bewoners per innamemoment? Klik hier voor meer informatie.

MULTImedUw instelling wenst dat de apotheker voor de inwoners een individuele medicatie voorbereidt per innamemoment? Klik hier voor meer informatie.

TOTALmedUw instelling wenst dat de apotheek ALLE geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten per innamemoment voorbereidt voor de inwoners? Klik hier voor meer informatie.

IMV via robots, dienstverlening in de kern van het apothekersberoep

IMV, of de individuele medicatievoorbereiding, is het verwijderen van geneesmiddelen uit de primaire verpakking om ze samen te voegen per toedieningsmoment en per patiënt. Om die dienst in onze 270 apotheken te garanderen, investeerde Multipharma in twee geautomatiseerde productiesites uniek in België. Ontdek het volledige IMV proces in deze video.

Extra diensten

Farmaceutische zorg

Geniet van een bijkomend niveau van informatie en veiligheid dankzij ons Pharmaceutical Care and Quality Program. Klik hier voor meer informatie.

Dagelijks contact

Welke formule u ook kiest, onze apotheker en zijn team staan dagelijks in contact met het verplegend personeel van uw instelling. Klik hier voor meer informatie.

Centrale dienst

Geniet van een centrale dienst voor de tarifering en facturering van onze diensten aan verzekeringsinstellingen en aan patiënten. Klik hier voor meer informatie.