Belangrijk bericht: ten gevolge van het Coronavirus is het aantal bestellingen op onze e-shop plots fors gestegen. We doen al het mogelijke om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. De leveringstijden zullen echter enkele dagen langer zijn dan de gebruikelijke leveringstijden. We danken u voor uw vertrouwen en we danken u voor uw begrip. Klik hier voor ons speciaal Coronavirus-dossier >

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus COVID-19 heeft zich verspreid in verschillende Europese landen. Ook in Vlaanderen duikt het virus op. We geven graag wat meer uitleg over het virus en verlenen de komende weken tips om ermee om te gaan.

Coronavirus: heet van de naald

(Hydroxy)Chloroquine als behandeling?

Chloroquine en hydroxychloroquine zouden gebruikt kunnen worden in de behandeling van het coronavirus. Wat moet je hierover weten?

Lees meer

Maskers: zijn ze noodzakelijk of niet?

Sinds het begin van de corona-uitbraak probeerden veel mensen nog snel een mondmasker te bemachtigen. Maar helpen ze ons tegen het virus?

Lees meer

Paracetamol of ibuprofen?

We worden overstelpt door berichten die waarschuwen voor de schadelijke effecten van ibuprofen voor corona-patiënten. Wat is hier van waar?

Lees meer

Coronavirus: impact op ons leven

Tips tegen slapeloosheid

Angst en stress zijn slecht voor je nachtrust. Tijdens deze corona-pandemie geven we je graag wat tips om je nachtrust te verbeteren.

Lees meer

Tips om je huis te verluchten

In deze periode van afzondering is het meer dan ooit nodig om een frisse wind in huis te laten waaien. Ontdek onze tips!

Lees meer

Tips tegen droge handen

Zijn je handen droog en ruw geworden door ze veel te wassen? We geven je graag enkele tips om ze weer lekker zacht te maken!

Lees meer

Tips voor je immuunsysteem

Je darmflora heeft een belangrijke rol voor je weerstand. Niet onbelangrijk in deze tijden. Ontdek onze tips.

Lees meer

Tips tegen zonnebrand

Gelukkig kunnen we nog genieten van het zonnetje buiten in deze lockdown-tijden. Denk er wel aan om jezelf en je gezin goed in te smeren. Je verbrandt namelijk sneller dan je denkt. Ontdek onze tips...

Lees meer

Tips om te blijven bewegen

Is je conditie er drastisch op achteruitgegaan nu de sportclubs dicht zijn en je enkel noodzakelijke verplaatsingen mag doen? Volg onze tips om in beweging te blijven en veilig te sporten!

Lees meer

Ons engagement

Onze slogan "Omdat gezondheid een collectieve zorg is", was nooit meer waar dan in dit corona-tijdperk. Lees meer over ons engagement ten opzichte van onze patiënten.

Naar onze engagementen

Wat moet je weten over COVID-19?

Een korte uitleg over het coronavirus dat ons in de ban houdt; hoe je het kan krijgen, de symptomen, preventiemaatregelen en behandeling.

Lees meer