Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus en het gebruik van mondmaskers

Sinds 11/7/2020 is door het coronavirus het dragen van een mondmasker in winkels, bioscopen, musea,... verplicht. Ontdek ons advies in onderstaande artikels.

Mondmaskers: hoe bescherm je jezelf?

Hoe gebruik je doeltreffend een mondmasker? Ontdek het in onze tutorial! Lees ook onze aanbevelingen m.b.t. je huisapotheek.

Lees meer

Verschillende types mondmaskers?

Mondmaskers spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de preventiemaatregelen. Maar welke types maskers bestaan er allemaal?

Lees meer

Mondmaskers en brildragers

Wie bril en mondmasker zegt, die zegt ook aangedampte brilglazen! Vervelend. We geven je graag enkele tips om dit te vermijden?

Lees meer

Mondmaskers en huidproblemen

Het dragen van een mondmasker kan allerlei huidproblemen veroorzaken. Ontdek onze tips om ze te beperken.

Lees meer

COVID-19 en een veilige werkomgeving

Ontdek onze praktische tips om jezelf en je collega’s zoveel mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Lees meer

Wat moet je weten over COVID-19?

Een korte uitleg over het coronavirus dat ons in de ban houdt; hoe je het kan krijgen, de symptomen, preventiemaatregelen en behandeling.

Lees meer

Coronavirus & lockdownperiode: dit zijn onze tips

Tips tegen slapeloosheid

Angst en stress zijn slecht voor je nachtrust. Tijdens deze corona-pandemie geven we je graag wat tips om je nachtrust te verbeteren.

Lees meer

Tips om je huis te verluchten

Tijdens een periode van afzondering is het meer dan ooit nodig om een frisse wind in huis te laten waaien. Ontdek onze tips!

Lees meer

Tips tegen droge handen

Zijn je handen droog en ruw geworden door ze veel te wassen? We geven je graag enkele tips om ze weer lekker zacht te maken!

Lees meer

Tips voor je immuunsysteem

Je darmflora heeft een belangrijke rol voor je weerstand. Niet onbelangrijk in deze tijden. Ontdek onze tips.

Lees meer

Tips tegen angstgevoelens

Sommige mensen kunnen zich wat angstig voelen tijdens deze corona-pandemie. Ontdek onze tips om dit je te helpen bij het omgaan met angstgevoelens.

Lees meer

Tips om te blijven bewegen

Is je conditie er drastisch op achteruitgegaan nu de sportclubs dicht zijn en je enkel noodzakelijke verplaatsingen mag doen? Volg onze tips om in beweging te blijven en veilig te sporten!

Lees meer

Tips om niet te verdikken

De lockdown waarin we ons bevinden weegt bij sommigen zwaar door op hun fitheid. Heeft het een negatieve impact op jouw lichaamsgewicht? Ontdek snel onze tips om niet aan te komen.

Lees meer

Tips telewerk en kinderen

Sommige ouders bevinden zich in een niet evidente situatie van thuiswerken en letten op (kleine) kinderen. Vermoeiend! Je zou het voor minder moeilijk krijgen soms... Ontdek onze tips om het leefbaar te houden.

Lees meer

Paracetamol of ibuprofen?

Sommige berichten waarschuwen voor de schadelijke effecten van ibuprofen voor corona-patiënten. Wat is hier van waar?

Lees meer