Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Online reservatie

Al je geneesmiddelen met zorg en op voorhand klaargemaakt door jouw Multipharma-apotheker. Je reservatie en ons advies staan op jou te wachten.

Wat is online reservatie? >

Wat is online reservatie? 

Dit is een gratis dienst waarmee je je geneesmiddelen en parafarmaceutische producten online kan reserveren in de Multipharma-apotheek van je keuze.  

Zodra je reservatie klaar is, ontvang je een bericht. Je geneesmiddelen en het advies van je apotheker liggen dan voor je klaar in de apotheek. De betaling van je reservatie vindt plaats in je Multipharma apotheek.

Kan ik geneesmiddelen met voorschrift ook reserveren? 

Alle geneesmiddelen op voorschrift zijn ook via onze site te reserveren. Voer gewoon de naam in van het geneesmiddel in de zoekbalk om alle informatie over het geneesmiddel en de bijsluiter te vinden of om het aan jouw winkelmandje toe te voegen.  

*In België mogen geneesmiddelen met voorschrift alleen in een apotheek verstrekt worden. Wanneer je een geneesmiddel met voorschrift online reserveert, moet je een voorschrift voorleggen aan je apotheker als je deze ophaalt.


Hoe werkt online reservatie? 


Selectie van geneesmiddelen  

  1.  Zoek via de zoekbalk, bovenaan deze pagina, naar je geneesmiddel(en).  
  2.  Voeg je geneesmiddel(en) toe aan jouw mandje en kies de optie 'Reserveren'. 
  3.  Reserveer je een geneesmiddel met voorschrift? Zorg er dan voor dat je een voorschrift hebt. Deze zal je gevraagd worden bij afhaling van je reservatie in de apotheek. 
  4.  Rond de reservatie af door de apotheek van je keuze aan te geven en je reservatie te valideren. 

Bevestiging, voorbereiding en kennisgeving

  1.  Je reservatie wordt nu verstuurd naar de apotheek van je keuze. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  2.  Je apotheker maakt je reservatie klaar en controleert je geneesmiddelen
  3.  Wij laten je per e-mail weten wanneer je reservatie klaar is voor afhaling.
  4.  Haal je reservatie binnen de 7 dagen af in je apotheek.

Afhaling en betaling in de apotheek

  1.  Bij afhaling van je reservatie krijg je bijbehorend advies van je apotheker.
  2.  De betaling gebeurt in de apotheek.  Vergeet je identiteitskaart niet mee te brengen. Deze is nodig om je elektronische voorschriften te lezen indien je geneesmiddelen met voorschrift hebt gereserveerd.

Advies van mijn apotheker

Download onze Multipharma-app, kies een apotheek om geneesmiddelen te reserveren of vraag tijdens de openingsuren rechtstreeks gezondheidsadvies aan je apotheker.

Veelgestelde vragen

Ja, deze gratis dienst wordt in alle Multipharma-apotheken aangeboden.
Het is niet verplicht, maar wel mogelijk, om je voorschriftnummer(s) mee te delen tijdens je reservatie. Bij het afhalen van de geneesmiddelen met voorschrift bij de apotheek moet je wel een voorschrift kunnen voorleggen.
De betaling vindt plaats in de apotheek wanneer de reservatie wordt opgehaald.
Je ontvangt een notificatie per e-mail zodra je reservatie klaar staat voor afhaling in je apotheek.
Je kan je reservatie op elk ogenblik annuleren of wijzigen. Om te annuleren: log in op je online account, selecteer je reservatie en klik vervolgens op 'Mijn reservatie annuleren'. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je annulatie. Voor een wijziging aan je reservatie: neem zo snel mogelijk contact op met je apotheker.

Het advies van jouw Multipharma-apotheker


Kom langs in één van onze Multipharma apotheken.  Onze Multipharma apothekers zijn er om jou advies te geven. Uw gezondheid, onze zorg.