Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Online betalen

Ongeacht welke betaalmethode u kiest, kunnen we uw pakket pas leveren zodra we de betaling ontvangen hebben.

Kredietkaart

U kunt uw online aankopen met uw kredietkaart betalen. Momenteel ondersteunt Multipharma betaling via MasterCard en VISA. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je kredietkaartgegevens versleuteld verstuurt.

  • Ter beveiliging vereisen we validatie met uw digipass (3D-secure) of scan van een QR-code met uw bank betalingsapp.
  • Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden.
  • Uw gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Bancontact

Ook Bancontact/Mister Cash is een snel en veilig online betaalmiddel. Kiest u voor deze betaalmethode dan word u automatisch naar de vertrouwde website van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de onlinebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen. De verbinding gebeurt via een SSL-beveiligdeserver.

  • Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden.
  • Uw gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Veilig betalen via Saferpay van Six payments Services, Worldline

De transacties die worden verricht op onze website, worden beveiligd door het betaalsysteem Saferpay van Six payment Services, Worldline. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet in onze computersystemen.

Saferpay van Six payment Services, Worldline is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met Multipharma en/of uw bank worden geregeld.

Beveiligde website

De volledige Multipharma website wordt beveiligd door middel van het sterkste SSL certificaat. Alle informatie die tussen uw computer en de Multipharma website wordt uitgewisseld wordt hierdoor gecodeerd. Recente browsers tonen dit aan door de adresbalk groen te kleuren en een hangslot te laten zien.

Privacy policy en Algemene verkoopsvoorwaarden

Voor u bestelt raden we u aan om onze privacy policy en onze algemene verkoopsvoorwaarden door te nemen. U moet deze voorwaarden accepteren om online te kunnen bestellen.

Vaak gestelde vragen

Zijn mijn betaalgegevens veilig?

We maximaliseren de veiligheid van uw online betaling op verschillende manieren:

  • We hebben Saferpay van Six payment Services, Worldline gekozen voor de meest gerenommeerde partner op het gebied van online betalingen die beveiliging als voornaamste doel heeft.
  • Voor elke betaling vereisen we 3D secure validatie
  • Alle verbindingen gebeuren via geëncrypteerde SSL verbindingen
  • We houden uw betaalgegevens nooit zelf bij

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België