Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Ga 100% voor je goede voornemens!

Afvallen, stoppen met roken, weer gaan sporten, minder alcohol drinken, tijd voor jezelf nemen, duurzamer consumeren...

Bij het begin van het jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar vaak is het moeilijk om vol te houden. Dit is niet verwonderlijk als je weet dat het gemiddeld twee maanden duurt om je een nieuwe routine eigen te maken. Wat jouw goede voornemen ook is, wij kunnen je helpen om op koers te blijven.

Maar wees niet te streng voor jezelf, Rome is niet in één dag gebouwd!

Ik wil een nieuwe start

Suiker, tabak en alcohol: het zijn slechte gewoonten, ja, eigenlijk zelfs verslavingen. Wil je er voorgoed komaf mee maken? Als dit een van jouw goede voornemens is voor 2022, kan je bij Multipharma terecht voor advies.

Ik start nu

Ik wil terug meer sporten

Jouw goede voornemen voor 2022? Sport? Je haalt je sportschoenen van onder het stof en je wil regelmatig bewegen. Multipharma helpt jou om deze beloften na te komen en je conditie terug te verbeteren.

Ik start nu

Ik wil een mooiere huid

Het is beslist! Het komende jaar zet jij in op een perfecte skin care routine. Je huid jong en in goede vorm houden is immers jouw voornemen voor 2022. De Multipharma-apotheker kan jou coachen en advies geven.

Ik start nu

Ik wil graag gezonder eten

Wil je jouw eetgewoonten weer onder controle krijgen na de excessen van de feestdagen? Als dit een van jouw goede voornemens is voor 2022, kan je bij jouw Multipharma-apotheker terecht voor voedingsadvies.

Ik start nu

Ik wil stoppen met roken

Wil je dit jaar echt werk maken van je plan om te stoppen met roken? Multipharma helpt je op weg!

Lees meer

Minder stress = beter slapen

Stress, slecht slapen,.... ons mentale welzijn is enorm belangrijk om ons goed te voelen. Ontdek er alles over in ons dossier.

Ontdek ons dossier

Om je kans op slagen te vergroten, kun je bij je Multipharma-apotheker terecht voor advies. Vragen over je voedingspatroon, roken, stress, sport of slaap? Wat je het komende jaar ook wil aanpakken, onze apothekers kunnen jou raad geven en producten voorstellen die jou een duwtje in de juiste richting geven.