Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Smeren voor een mooie huid

/on/demandware.static/-/Library-Sites-MultipharmaSharedLibrary/default/dw7e693e7f/Home/blog/Seasonal-Campaigns/2022-1-Bonnes-Resolutions/bonnes-resolutions-beauty-810x350.jpg

Een mooie huid moet je verdienen. Reinig s’ morgens en 's avonds de huid om make-up, overtollig talg en restantjes van luchtvervuiling te verwijderen. De huid is dan klaar voor je verdere verzorgingsroutine. Vergeet ook niet dat je huid het hele jaar door, zelfs in de winter, beschermd dient te worden tegen de zon. UVA-stralen zijn namelijk verantwoordelijk voor huidveroudering.

Reinigingsritueel

Water volstaat niet om de huid te reinigen, zelfs als je geen make-up draagt. Verwen jezelf en kies voor een reinigingsproduct met een textuur en een geur die je lekker vindt. Reinigingsmelk, -balsem,-gel, -olie, of micellair water, er is een ruime keuze aan producten die je huid reinigen en tegelijkertijd de hydrolipidenfilm respecteren. Zelfs als je moe bent, mag je ‘s avonds echt je reinigingsritueel niet overslaan. Je huid heeft het nodig omdat allerlei onzuiverheden zich tijdens de dag hebben opgehoopt.

Overdag beschermen

Een huidverzorgingscrème heeft twee functies: beschermen en herstellen. Overdag kiezen we voor producten die rijk zijn aan antioxidanten en UVA-filters om ons te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf.

UVA-stralen zijn het hele jaar door, dag en nacht, zelfs bij slecht weer, actief en zijn verantwoordelijk voor 80 procent van de fotoveroudering, dus voor pigmentvlekken, rimpels en een minder strakke huid. Voor veel dermatologen is dagelijkse zonbescherming een no-brainer: het is het beste dat je kan doen om huidveroudering tegen te gaan.

's Nachts herstellen

Onze huid volgt een chronobiologisch ritme. De celregeneratie vindt ‘s nachts plaats, wanneer de huid zich niet meer hoeft te verdedigen tegen agressies van buitenaf. Een goed anti-ageing verzorgingsproduct bevat de nodige ingrediënten die helpen bij de aanmaak van collageen, zodat de huid er stevig en glad uitziet. Als je nog doeltreffender wil werken, breng dan voor je nacht- (en dag-) verzorging een anti-ageing serum aan. Serums zijn geconcentreerder en de fijnere textuur dringt gemakkelijker door in de huid. Het is nooit te vroeg om te beginnen!

Aanbevolen producten

caudalie


Premier Cru Le Sérum - Caudalie


Dit serum met een lichte textuur corrigeert 8 tekenen van veroudering dankzij een nieuwe technologie. Geactiveerd door de TET8™-technologie, is het ook verrijkt met Niacinamide en Straktrekkende Suikers om de diepte, lengte en het oppervlak van rimpels te verminderen.


nuxe


Super Serum - Nuxe


Dankzij het Super Serum van Nuxe werkt de huid alsof ze 10 jaar jonger was. dit efficiënte anti-ageing concentraat, stimuleert de natuurlijke mechanismen die de huid jong houden. De rimpels zijn gladgestreken, vlekken worden gecorrigeerd.


eucerin


Anti-Pigment Serum Duo - Eucerin


Dit serum van Eucerin heeft een dubbele werking, met Thiamidol en geconcentreerd hyaluronzuur voor een egale en stralende huid. Het serum vermindert pigmentvlekken en voorkomt dat ze terugkomen. Bovendient zorgt het voor een vernieuwde uitstraling van de huid.


Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België