Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Babyvoeding

Babyvoeding

Vind hier alle soorten babymelken om uw baby goed te voeden, vanaf de geboorte met de eerste leeftijdsmelken, nadien de opvolgmelken die rijk zijn aan vitaminen en aan alle voedingsbehoeften van uw baby voldoen, tot de groeimelken vanaf de leeftijd van 1 jaar. Naast de standaard melken (NAN Evolia, NAN Optipro, Nutrilon Profutura) bieden wij een uitgebreid assortiment aan van specifieke poedermelken voor de behandeling van spijsverteringsproblemen bij zuigelingen, zoals regurgitatie (AR), constipatie (Omneo), verzadiging (Satisfa+) of kolieken (AC, Sensitive). We vergeten ook niet de baby's die een aangepaste melk nodig hebben tegen allergieën (hypoallergene melken) of lactosevrije melken. Multipharma biedt ouders een oplossing tegen een zeer competitieve prijs met de grootste kwaliteitsmerken zoals Nutrilon, NAN, Novalac en de biologische babymelken zoals Junéo en Biostime. Vergeet echter niet dat moedermelk de beste keuze blijft om uw baby te voeden.

De melkwijzer
Het is niet eenvoudig om je weg te vinden in het grote aanbod aan zuigelingenmelk. In onze gids De Melkwijzer ontdek je niet alleen de verschillende soorten babymelk, maar ook hoe je die moet bereiden en andere nuttige tips.

Bekijk de Gids >

Dossier
Zwangerschap & Geboorte

Onze blogartikels

Hoe behandel je reflux bij baby’s ?

Nadat de baby gevoed werd, heeft deze soms oprispingen waarbij een deel van de melk uitgespuugd wordt en de vertering moeizaam verloopt. Hier leggen we uit wat je moet weten over reflux en buikpijn bij baby’s.

Wat is lactosevrije babymelk?

Lactose-intolerantie ontwikkelt zich meestal tussen de leeftijd van 3 jaar tot de puberteit, maar het komt ook voor dat een baby hieraan lijdt. Wat is lactose-intolerantie, wat zijn de symptomen en welke babymelk kan je best geven ?

Hoe stoppen met borstvoeding ?

Na enkele weken in een totale symbiose met jouw baby, ben je terug klaar om een volgende fase aan te vatten of om weer aan het werk te gaan. Volg hier ons actieplan voor een zachte overgang van moedermelk naar zuigelingenmelk.

Groeimelk voor peuters vanaf 1 jaar

Zoals dat geldt voor alle soorten babymelk beantwoordt ook groeimelk (1 jaar - 3 jaar) aan de voedingsbehoeften van een kind gedurende een specifieke periode van zijn/haar groei. In deze blog geven we u meer uitleg over de opvolgmelken.

Voornaamste merken babymelk