Uw favoriete producten voor de BESTE PRIJS   •  Ontdek onze GELE PRIJZEN    >

Herroepingsrecht

Je beschikt over een bedenktijd van 14 kalenderdagen, te tellen vanaf de dag van de levering, om je aankoop te annuleren. Indien je van je annuleringsrecht wenst te gebruik te maken, gelieve die aan Multipharma door te geven door middel van het formulier "Herroepingsrecht Multipharma" die je per post kan opsturen naar het adres Multipharma CVBA, t.a.v. Multipharma Online, Marie Curie Square 30, 1070 Anderlecht, of per e-mail, naar het adres online@multipharma.be.

Raadpleeg onze algemene verkoopsvoorwaarden voor meer informatie over de modaliteiten.

Retour in België

Indien levering via Bpost

  1. Voor een retour gelieve voorafgaand contact op te nemen met onze klantendienst, per e-mail op online@multipharma.be of  per telefoon op 02/529.93.48.
  2. De klantendienst zal uw retour aanvraag noteren en u een retouretiket via email bezorgen.
  3. Stop de producten die u wilt retourneren terug in de originele doos
  4. Verzegel de doos.
  5. Kleef het retouretiket op de doos over het oorspronkelijke etiket met uw adres.
  6. Geef de doos gratis af in uw Bpost postkantoor of postpunt.

Indien afhaling in een Multipharma-apotheek

  1. Stop de producten die u wilt retourneren terug in de originele doos
  2. Geef de doos af in één van onze Multipharma-apotheken of stuur het op uw eigen kosten op naar Multipharma, Buitenplas 19, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Privacy policy en Algemene verkoopsvoorwaarden

Voor u een bestelling plaatst, raden wij u aan om onze privacy policy en onze algemene verkoopsvoorwaarden door te nemen. U moet deze voorwaarden accepteren om online te kunnen bestellen.

Vaak gestelde vragen

Kan ik afstand doen van mijn bestelling?

De koper heeft een maximum van veertien (14) kalenderdagen om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht en Multipharma op de hoogte te stellen door het formulier Herroepingsrecht Multipharma per post op te sturen naar het adres Multipharma CVBA, t.a.v. Multipharma Online, Marie Curie Square 30, 1070 Anderlecht, of per e-mail, naar het adres online@multipharma.be.

Welke producten kunnen niet geretourneerd worden?

Het herroepingsrecht is van toepassing op geneesmiddelen en medische hulpmiddelen VOORDAT het pakket door Multipharma wordt verzonden, BEHALVE indien zij een of meerdere fabricagefouten vertonen, in dit geval is het herroepingsrecht ook van toepassing na verzending. In overeenstemming met artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht, kan het herroepingsrecht niet worden uitgeoefend voor:

  1. de levering van goederen die mogelijk snel bederven
  2. de levering van verzegelde goederen die niet geretourneerd kunnen worden om hygiënische en gezondheidsredenen en die door de consument na levering zijn ontzegeld.

Wordt mijn geretourneerde bestelling terugbetaald?

Omdat we de kwaliteit van onze producten nauwgezet bewaken controleren we ook de teruggestuurde producten met veel oog voor detail. Niet geopende producten die binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestuurd worden, zullen worden terugbetaald.

Hoe gebeurt een terugbetaling?

Terugbetaling gebeurt, volgens de wettelijke bepaling, op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaling. Indien u uw bestelling betaald hebt met een kredietkaart wordt die automatisch gecrediteerd, indien u betaald heeft met Bancontact/MisterCash, dan nemen we contact met u op om een overschrijving uit te voeren.