WEB EXCLUSIVE      Tot -50% op onze selectie producten Lierac, Galenco, Caudalie en nog veel meer       IK ONTDEK     >

Herroepingsrecht

Je beschikt over een bedenktijd van 14 kalenderdagen, te tellen vanaf de dag van de levering, om je aankoop te annuleren. Indien je van je annuleringsrecht wenst te gebruik te maken, gelieve die aan Multipharma door te geven door middel van het formulier "Herroepingsrecht Multipharma" die je per post kan opsturen naar het adres Multipharma CVBA, t.a.v. Multipharma Online, Marie Curie Square 30, 1070 Anderlecht, of per e-mail, naar het adres online@multipharma.be.

Raadpleeg onze algemene verkoopsvoorwaarden voor meer informatie over de modaliteiten.

Retour in België

Indien levering via Bpost

  1. Voor een retour gelieve voorafgaand contact op te nemen met onze klantendienst, per e-mail op online@multipharma.be of  per telefoon op 02/529.93.48.
  2. De klantendienst zal uw retour aanvraag noteren en u een retouretiket via email bezorgen.
  3. Stop de producten die je wil retourneren terug in de originele doos
  4. Verzegel de doos.
  5. Kleef het retoursticker op de doos over het oorspronkelijke etiket met uw adres.
  6. Geef de doos gratis af in je Bpost postkantoor of postpunt.

Indien afhaling in één iU-winkel of Multipharma apotheek

  1. Stop de producten die je wil retourneren terug in de originele doos
  2. Geef de doos af in één van onze iU winkels of Multipharma apotheken of stuur het op je eigen kosten op naar Multipharma Dienst retour, Lenniksebaan 900, 1070 Brussel.

Privacy policy en Algemene verkoopsvoorwaarden

Voor je bestelt raden we je aan om onze privacy policy en onze algemene verkoopsvoorwaarden door te nemen. Je moet deze voorwaarden accepteren om online te kunnen bestellen.

Vaak gestelde vragen

Welke producten kunnen niet worden geretourneerd?

Wij aanvaarden geen retour van babymelk, producten die snel kunnen bederven of vervallen, geneesmiddelen alsook medische hulpmiddelen, behalve in gevallen van gebreken of beschadiging bij levering.

Wordt mijn geretourneerde bestelling terugbetaald?

Omdat we de kwaliteit van onze producten nauwgezet bewaken controleren we ook de teruggestuurde producten met veel oog voor detail. Niet geopende producten die binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestuurd worden, zullen worden terugbetaald.

Hoe gebeurt een terugbetaling?

Terugbetaling gebeurt, volgens de wettelijke bepaling, op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaling. Indien je je bestelling betaald hebt met een kredietkaart wordt die automatisch gecrediteerd, indien je betaald hebt met Bancontact/MisterCash, dan nemen we contact met je op om een overschrijving uit te voeren.