🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Tegaderm alginate steril 10cmx10cm 10 90112
€ 33,85

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:5
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

3M™ Tegaderm™ Alginate is geschikt voor matig tot (zeer) sterk exsuderende, granulerende en geïnfecteerde wonden. Door absorptie van exsudaat vindt een uitwisseling van ionen plaats, wat resulteert in gelvorming. Deze gel creëert een vochtig wondmilieu en zorgt voor inkapseling van débris en bacteriën. Op deze manier wordt de wonde op een natuurlijke wijze gereinigd. Het verband combineert een zeer hoge absorptiecapaciteit met een hoge integriteit (= hechte structuur). Hierdoor is het gemakkelijk in zijn geheel te verwijderen.
Tegadermâ„¢ Alignate is een alginaat verband gewonnen uit zeewier: natuurlijk, veilig in gebruik Vormt wanneer het in contact komt met exsudaat, een gel -Verkleeft niet aan het wondbed -Is gemakkelijk en pijnloos te verwijderen De wond blijft vochtig waardoor de natuurlijke wondgenezing ondersteund wordt De unieke structuur van Tegadermâ„¢ Alignate zorgt voor een goede gelblocking (enkel daar waar het verband in contact komt met het wondbed vindt gelvorming plaats). Dit voorkomt verwerking en maceratie van wondranden en huid Verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, dus voor talloze toepassingen bruikbaar
De speciale 3Mâ„¢ Tegadermâ„¢ Alginate wiek kan als opvulmateriaal bij diepe wonden gebruikt worden, alsook bij fistels, ondermijningen en getunnelde wonden.