Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Rhinathiol antirhinitis sirop 200ml

Rhinathiol antirhinitis sirop 200ml
€ 9,90

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Neusverkoudheid? Sinusitis? Of Rhinitis? Bevrijd je van je neusverkoudheid! Gebruik Rhinathiol Antirhinitis-siroop voor neusverkoudheid, sinusitis of rhinitis. De siroop werkt op 5 symptomen: verstopte neus, loopneus, niezen, jeukende neus en jeukende ogen. Rhinatiol® antirhinitis siroop is een geneesmiddel op basis van de werkzame stoffen fenylefrine hydrochloride (een vasoconstructivum met decongestieve eigenschappen) en chloorfenamine (een antihistaminicum). Ook verkrijgbaar in tabletten.
Rhinatiol® antirhinitis bestaat uit een associatie van een sympathicomimeticum, fenylefrine chloorhydraat en een antihistaminicum, chloorfenamine maleaat. Fenylefrine : dit is een sympathicomimeticum met vooral directe werking op de α-adrenerge receptoren. Bij orale toediening of lokale applicatie, veroorzaakt het een decongestie van de neusmucosa en maakt het de bovenste luchtwegen vrij. In therapeutische dosissen, heeft fenylefrine geen stimulerende invloed op de β-adrenerge receptoren van het hart (ß1 receptoren). Fenylefrine stimuleert niet de ß2-adrenerge receptoren. Chloorfenaminemaleaat : dit is een antihistaminicum dat behoort tot de groep van de alkylamines. Het gaat om een competitieve antagonist van de H1-receptoren. Het activeert histamine niet en verhindert zijn vrijstelling niet. Chloorfenaminemaleaat heeft een licht anticholinerg en sedatief effect.
Allergische en vasomotorische rhinitis Sinusitis
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 à 2 dessertlepels (10 à 20 ml) om de 4 uur Neem nooit meer dan 2 dessertlepels (20 ml) per keer Maximum 6 dessertlepels (60 ml) per 24 uur Toedieningswijze Bij voorkeur in te nemen tijdens de maaltijden Behandelingsduur: Stop de behandeling zodra de symptomen verdwenen zijn.
Fenylefrine hydrochloride 10 mg – Chloorfenamine maleaat 4 mg per 10 ml. Hulpstoffen: Siroop: Maltitol oplossing Methylparahydroxybenzoaat Propylparahydroxybenzoaat Ethanol Dinatriumedetaat Citroenzuur monohydraat Vermouth aroma Sinaasappelaroma Gezuiverd water.