Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Physiomer Baby neusreiniger 1st

Physiomer Baby neusreiniger 1st
€ 15,49

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Gebruiksvriendelijke neusreiniger met een uiterst soepel uiteinde. Voor een aangename en snelle reiniging van het kleine neusje van uw zoontje of dochtertje.
Kleine gebruiksvriendelijke neusreiniger met een uiterst soepel uiteinde. Het doorzichtig materiaal maakt het mogelijk om het slijm te controleren. Hygiënisch door het gebruik van filters, volledig uitwasbaar en herbruikbaar. De neusreiniger komt met 5 beschermende navulfilters. Handig opbergkoffertje. 
Voor een aangename en snelle reiniging van het kleine neusje.
Om het beste resultaat te verkrijgen, gebruik eerst de Physiomer Unidoses of Physiomer Baby Spray en daarna de neusreiniger voor baby's. Spoel de Physiomer Neusreiniger vóór het eerste gebruik onder warm water. Plaats een beschermende filter in de achterste schelp en sluit het apparaat met de voorste schelp. Leg de baby op zijn rug. Plaats het zachte neusstuk van de Neusreiniger aan de ingang van het neusgat van de baby en inhaleer zachtjes door het mondstuk. Gooi de filter weg na gebruik. De Physiomer Neusreiniger mag steeds opnieuw gebruikt worden tot de neus van uw baby helemaal vrij is. Spoel de Neusreiniger na elk gebruik met warm water en droog hem grondig. De filter vervangen bij elk nieuw gebruik om risico op infecties of superinfecties te voorkomen. Niet steriliseren of koken.
Inhoud: 1 opbergkoffertje 1 Neusreiniger 1 doos met 5 beschermfilters De navulling van 20 filters voor eenmalig gebruik zijn afzonderlijk verkrijgbaar.