Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Physiomer neusreiniger nieuw

Physiomer neusreiniger nieuw
€ 15,49

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Physiomer® Neusreiniger is een zuigsysteem waarmee neusafscheiding op een doeltreffende, eenvoudige en hygiënische manier kan worden verwijderd. Het kan volledig gereinigd worden en is uiterst handig. Het hoofdgedeelte is volledig doorzichtig om de hoeveelheid opgezogen slijm te controleren. Doeltreffendheid bewezen: maakt de neus vrij bij verkoudheid, verstopte neus of loopneus, voorkomt het risico op oorontsteking en superinfectie. Het ultrasoepele opzetstuk is speciaal ontworpen door kinderartsen en aangepast aan kleine, gevoelige neusjes. De navulling van 20 filters voor eenmalig gebruik zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
Voor wie? Baby's vanaf de geboorte. Wanneer de Physiomer Neusreiniger gebruiken? Ter preventie van een verkoudheid, voor de dagelijkse reiniging. Om vloeibare secreties door verkoudheid, verstopte neus, loopneus of andere neusinfecties te verwijderen. Dagelijks gebruik helpt verdere complicaties zoals oorinfecties voorkomen.
Voor een aangename en snelle reiniging van het kleine neusje. Kleine gebruiksvriendelijke neusreiniger met een uiterst soepel uiteinde. Het doorzichtig materiaal maakt het mogelijk om het slijm te controleren. Hygiënisch door het gebruik van filters, volledig uitwasbaar en herbruikbaar. Handig opbergkoffertje.
Om het beste resultaat te verkrijgen, gebruik eerst de Physiomer® Unidoses of Physiomer® Baby Spray en daarna de neusreiniger voor baby's. Op die manier zal het neusslijm makkelijker te verwijderen zijn. Spoel de Physiomer® Neusreiniger vóór het eerste gebruik onder warm water. Plaats een beschermende filter in de achterste schelp en sluit het apparaat met de voorste schelp. Leg de baby op zijn rug. Plaats het zachte neusstuk van de Neusreiniger aan de ingang van het neusgat van de baby en zuig het overtollige slijm voorzichtig op via het mondstuk. Het opgezogen slijm verzamelt zich in het doorzichtig materiaal van de Neusreiniger en wordt tegengehouden door de beschermende filter zodat het gebruik erg hygiënisch is. Gooi de filter na gebruik weg. Spoel de neusreiniger grondig met warm water en droog hem af. De Physiomer® Neusreiniger mag steeds opnieuw gebruikt worden tot de neus van uw baby helemaal vrij is. De filter vervangen bij elk nieuw gebruik om risico op infecties of superinfecties te voorkomen. Niet steriliseren of koken.
Inhoud: 1 opbergkoffertje 1 Neusreiniger 1 doos met 5 beschermfilters De navulling van 20 filters voor eenmalig gebruik zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België