🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Philips Avent Classic Zuigspeen SCF633/27 +3 maanden 2 stuks
€ 6,69
Price reduced from € 7,59 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Philips Avent Classic+-speen 2 stuks Normale speen 3m+ SCF633/27 Klinisch bewezen vermindering van krampjes en ongemak Al 30 jaar favoriet: Met de Philips Avent Classic+-speen regelt je baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Het unieke ventiel laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd. Comfortabeler voeden in het eigen drinktempo van je baby: - Eenvoudig aanleggen door het unieke ventiel van de speen. Minder huilerig gedrag en ongemak: - Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag. De lucht gaat in de fles, niet in de buik van je baby: - Uniek antikrampjessysteem. 0% BPA (Bisfenol A-vrij): - BPA-vrije speen. Andere voordelen: - Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar. - Compatibel met Classic-voedingsfles.
Klinisch bewezen vermindering van krampjes en ongemak Al 30 jaar favoriet: Met de Philips Avent Classic+-speen regelt je baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Het unieke ventiel laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd. Comfortabeler voeden in het eigen drinktempo van je baby: - Eenvoudig aanleggen door het unieke ventiel van de speen. Minder huilerig gedrag en ongemak: - Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag. De lucht gaat in de fles, niet in de buik van je baby: - Uniek antikrampjessysteem. 0% BPA (Bisfenol A-vrij): - BPA-vrije speen. Andere voordelen: - Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar. - Compatibel met Classic-voedingsfles. - Gemakkelijker te reinigen.
Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te verminderen
Instructies om je Philips Avent-fles en -speen te reinigen
Onder de kraan:

Maak de speen los van de fles
Reinig alle onderdelen met een zachte borstel (gebruik alleen een milde zeep)
In de vaatwasmachine

Maak de speen los van de fles
Plaats alle onderdelen op het bovenste rek van de vaatwasmachine (gebruik alleen een milde zeep of tablet)
Opmerking: Gebruik geen washandjes, (schuur)sponzen en borstels met uitsteeksels die het siliconenmateriaal kunnen beschadigen of veroorzaken dat de inkt van de fles komt. We raden je aan om de Philips Avent-flessen- en spenenborstel te gebruiken en ze voorzichtig schoon te maken.

Instructies voor het steriliseren in kokend water
Reinig de flessen altijd grondig voordat je ze steriliseert. Volg deze stappen voor het met kokend water steriliseren van de Philips Avent-fles en -speen.

Maak de speen los van de fles
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook
Leg de onderdelen 5 minuten in kokend water
Zorg dat de onderdelen elkaar of de zijkant van de pan niet raken. Dit voorkomt vervorming en beschadiging.
Reinig de onderdelen indien mogelijk met de Philips Avent fles- en speenborstel. Gebruik geen bijtende of antibacteriële reinigingsmiddelen, chemische oplossingen of geconcentreerde schoonmaakmiddelen.

Instructies voor het steriliseren met de Philips Avent-sterilisator
Reinig de flessen altijd grondig voordat je ze steriliseert. Volg deze stappen voor het steriliseren van je Philips Avent-fles en -speen met de Philips Avent-sterilisator.

Maak de speen los van de fles
Steriliseer alle onderdelen volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing
Zorg ervoor dat de onderdelen elkaar niet raken. Dit voorkomt vervorming en beschadiging.
Steriliseer de spenen niet te lang. Hierdoor kunnen ze verzwakken.
Reinig de onderdelen indien mogelijk met de Philips Avent fles- en speenborstel. Gebruik geen bijtende of antibacteriële reinigingsmiddelen, chemische oplossingen of geconcentreerde schoonmaakmiddelen.

Opslag na reiniging
Laat spenen en Airfree™-openingen nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen. Laat ze ook nooit langer dan aanbevolen in ontsmettingsmiddelen liggen, omdat de onderdelen daardoor verzwakt kunnen raken. Laat alle onderdelen drogen in een afgesloten bak.

Tip van de expert
Haal na iedere voeding de fles uit elkaar en reinig alle onderdelen om de levensduur van je Philips Avent-fles te verlengen.

Opmerking:
De onderdelen van de fles kunnen verkleuren door kleurstoffen in de voeding. Dit is niet van invloed op de kwaliteit.
0% BPA, silicone