Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Nutrilon Pepti Syneo bij allergie voor koemelkeiwitten Baby 0-12 maanden Flesvoeding 400g

Nutrilon Pepti Syneo bij allergie voor koemelkeiwitten Baby 0-12 maanden Flesvoeding 400g
€ 19,59

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Al 125 jaar ontwikkelen Nutricia's teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingsdeskundigen de meest geavanceerde Nutrilon® formules om u het beste van onze expertise te bieden. Nutrilon® Pepti Syneo is een voeding voor medisch gebruik, geïndiceerd in geval van allergie voor koemelkeiwitten. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot 12 maanden. Unieke formule met een combinatie van SYNEO™ en een hoog eiwithydrolysaat Gepatenteerde formule met een combinatie van GOS/FOS-vezels en een Bifidus Breve-bacteriestam, die van nature aanwezig is in de darm Melkpoeder in een hygiënische 400g-verpakking met ruimte voor de maatlepel Heeft u vragen over uw voeding of die van uw kind? De diëtisten van Nutricia zijn beschikbaar! Telefoon (gratis): 0800 16 16 85 - Whatsapp: +32 471 13 43 00 Belangrijk : Moedermelk is de ideale voeding voor baby's. Nutrilon® Pepti Syneo kan vanaf de geboorte gebruikt worden als borstvoeding niet mogelijk is of als aanvulling op de moedermelk. Niet geschikt voor gebruik bij premature of immuungecompromitteerde kinderen. Gebruik Nutrilon® Pepti Syneo® alleen onder toezicht van een arts of geneeskundige. Nutricia is er trots op B Corp® gecertificeerd te zijn!

Unieke formule die SYNEO en een doorgedreven hydrolysaat combineert.
Gepatenteerde formule met een combinatie van GOS/FOS-vezels en de bacteriestam Bifidus breve die van nature voorkomt in de darmen.

De hoeveelheid melk per fles en het aantal flessen worden door de arts vastgesteld naar gelang van de leeftijd en de individuele behoeften van de zuigeling. Normale dosering: 1 afgestreken maatschepje poeder per 30 ml water.

Verwijder het veiligheidslipje en open de doos, waarin een handige waterpas is ingebouwd. Plaats na gebruik het maatschepje in de daarvoor bestemde ruimte in het deksel en druk op het midden van het deksel om het doosje te sluiten, zodat het poeder intact blijft. 1) Was je handen en zorg dat je keukengerei schoon is. 2) Giet de benodigde hoeveelheid water in de fles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C. 3) Gebruik de leveller op de bus om overtollig poeder af te schrapen. 4) Voeg het aanbevolen aantal schepjes toe aan het water. Sluit de fles en schud tot het poeder volledig is opgelost. 5) Controleer de temperatuur van de formule aan de binnenkant van de pols. Sluit de bus na gebruik altijd goed af. Consumeer binnen een uur na bereiding en gooi eventuele restjes weg. Belangrijk: volg altijd de instructies op het blik. Onjuiste bereiding en/of opslag kan leiden tot gezondheidsrisico's voor uw baby.

Gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (melk), maltodextrine, plantaardige oliën (palmolie, kokosolie, raapzaadolie, oliehoudende zonnebloemolie, zonnebloemolie), galacto-oligosachariden (melk), calciumfosfaat, emulgator (citroenzuuresters van mono- en diglyceriden van voedingsvetzuren), fructo-oligosacchariden, visolie, kaliumchloride, Mortierella alpina-olie, cholinechloride, kaliumcitraat, natriumchloride, magnesiumchloride, L-tyrosine, L-ascorbinezuur, inositol, magnesiumwaterstoffosfaat, taurine, natrium-L-ascorbaat bifidobacterium breve M-16V, zinksulfaat, L-carnitine, ijzersulfaat, DL-α-tocoferolacetaat, natriumzout van uridine-5'-monofosfaat, cytidine-5'-monofosfaat, D-calciumpantothenaat, natriumzout van adenosine-5'-monofosfaat, natriumzout van inosine-5'-monofosfaat, nicotinamide, natriumzout van guanosine-5'-monofosfaat, kopersulfaat, DL-α-tocoferol, retinolpalmitaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, mangaansulfaat, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, retinolacetaat, natriumseleniet, fytomenadion, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine. Allergenen : Melk, Vis