GELE PRIJZEN    •   Uw favoriete producten voor de BESTE PRIJS!      PROFITEER NU   >

Online betalen

Online betalen kan alleen maar als het veilig is. Dat is het allerbelangrijkste.

Kredietkaart

MastercardVisa

Je kunt je online aankopen met je kredietkaart betalen. Momenteel ondersteunt Multipharma betaling via MasterCard en VISA. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je kredietkaartgegevens versleuteld verstuurt.

 • Ter beveiliging vereisen we validatie met je digipass (3D-secure).
 • Na verificatie kan je bestelling direct verstuurd worden.
 • Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Maestro

Maestro

Met Maestro betaal je veilig en snel online. Kies je voor deze betaalmethode dan word je automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. De verbinding gebeurt via een SSL-beveiligde server.

 • Na verificatie kan je bestelling direct verstuurd worden.
 • Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Bancontact

Bancontact

Ook Bancontact/Mister Cash is een snel en veilig online betaalmiddel. Kies op je voor deze betaalmethode dan word je automatisch naar de vertrouwde site van jou bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die je van je bank hebt ontvangen. De verbinding gebeurt via een SSL-beveiligdeserver.

 • Na verificatie kan je bestelling direct verstuurd worden.
 • Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Veilig betalen via Atos Worldline e-payment services

Ingenico Payment Services

De transacties die worden verricht op onze website, worden beveiligd door het betaalsysteem Atos Worldline e-payment services (http://be.worldline.com). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet in onze computersystemen.

Atos Worldline e-payment services is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met Multipharma en/of uw bank worden geregeld.

Beveiligde website

De volledige Multipharma website wordt beveiligd door middel van het sterkste SSL certificaat. Alle informatie die tussen uw computer en de Multipharma website wordt uitgewisseld wordt hierdoor gecodeerd. Recente browsers tonen dit aan door de adresbalk groen te kleuren en een hangslot te laten zien.

Privacy policy en Algemene verkoopsvoorwaarden

Voor je bestelt raden we je aan om onze privacy policy en onze algemene verkoopsvoorwaarden door te nemen. Je moet deze voorwaarden accepteren om online te kunnen bestellen.

Vaak gestelde vragen

Zijn mijn betaalgegevens veilig?

We maximaliseren de veiligheid van je online betaling op verschillende manieren:

 • We hebben Atos Wordline e-payment services gekozen voor de meest gerenommeerde partner op het gebied van online betalingen die beveiliging als voornaamste doel heeft.
 • Voor elke betaling vereisen we 3D secure validatie (digipass)
 • Alle verbindingen gebeuren via geëncrypteerde SSL verbindingen
 • We houden je betaalgegevens nooit zelf bij