Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Zincotabs comp 60x160mg
€ 15,10

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren.
Werking: Zink speelt een rol in tal van biochemische reacties in het lichaam. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het speelt een rol in het celdelingsproces en draagt bij tot een normale DNA- en eiwitsynthese. Door zijn anti-oxiderende werking draagt het bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren. Eigenschappen: Zincotabs is ontworpen om een zinktekort te corrigeren. Elke tablet bevat 22,5 mg zink in de vorm van zinkgluconaat, dat zeer goed wordt geabsorbeerd.
Ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweer.
1 tablet per dag bij voorkeur tussen 2 maaltijden. Voorzorgsmaatregelen: Zincotabs bevat geen vitamines of mineralen die zouden kunnen interfereren. Een vezelrijke voeding (volkorenbrood, tarwekorrels …) en hooggedoseerde ijzersupplementen (meer dan 25 mg per dag) kunnen de absorptie van zink verminderen. Het wordt aangeraden die stoffen niet tegelijk met Zincotabs® in te nemen en de inname ervan te spreiden over de dag. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Kan geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Zinkgluconaat (22,5 mg), Vulstof (maïszetmeel), Anti-klontermiddel (microkristallijne cellulose), Talk, magnesiumstearaat), Geleermiddel (polyvinylpyrrolidone). Actieve bestanddelen: Zink