Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Yalacta kefir fruit

Yalacta kefir fruit
€ 7,00

Op voorraad

Max. aantal = 2
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een verminderde spijsverteringsfunctie en voor iedereen die meestal moeite heeft met het verteren van melk. Een fris en sprankelend gefermenteerd drankje van mediterrane oorsprong! Water, suiker, citroensap, gist, citroen .... niets gemakkelijker te bereiden! Yalacta® ferment voor fruit kefir Fruit kefir is een vereniging van bacteriestammen (Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus paracasei) en gisten die sucrose en fructose kunnen fermenteren.
A. In het geval van een eerste bereiding: • Doe in de container 1 liter mineraalwater met 40 gram suiker (ofwel 8 stuks suiker). Deze hoeveelheid suiker is nodig om het ferment te helpen vermenigvuldigen, waarbij de suiker dient als substraat voor fermentatie. Deze suiker wordt bijna volledig verbruikt door het gistmiddel aan het einde van de gisting. • Los in een kopje de dosis poeder in de fles en de inhoud van de capsule op met een beetje mineraalwater om een homogeen en klontvrij mengsel te verkrijgen. • Breng het aldus bereide gistmiddel in het suikerwater en voeg het sap van een citroen toe. Laat de gisting vervolgens gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur (18 tot 25 ° C) ontstaan voor de eerste bereiding, waarbij het deksel van de container er eenvoudig op wordt geplaatst. B. Voor de volgende bereidingen: • Neem de container die wordt gebruikt voor de eerste bereiding en waarin u de witachtige afzetting hebt bewaard met een beetje vloeistof, voeg 1 tot 3 liter mineraalwater met 40 gram suiker en een sap van citroen per liter, meng goed en ga verder zoals hierboven. De volgende bereidingen zijn echter sneller: 24 uur bij kamertemperatuur, afgedekte fles, 12 uur hermetisch afgesloten container. Na 20 tot 30 subculturen (meer dan 4 tot 6 weken) is veroudering een natuurwet, het is raadzaam om zijn gisting te vernieuwen om er zeker van te zijn dat hij altijd een uitgebalanceerde kefir en dus van goede kwaliteit bereidt.
Ingrediënten: Dextrose, Saccharomyces cerevisiae, lactococcus lactis, leuconostoc mesenteroïdes, lactobacillus paracasei Hoeveelheid 4 g

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België