Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek
Beschrijving
Eigenschappen
De combinatie van stammen van Lactobacillus bulgaricus en Streptococcus thermophilus zal het mogelijk maken om een zachte westerse yoghurt te verkrijgen voor degenen die niet van sterke zuren houden. Dit zijn de oudste variëteiten van Yalacta. Ze zijn van Europese oorsprong en worden sinds 1925 op de markt gebracht, in navolging van het werk van Pasteur's student, professor Metchnikoff, die hun interesse in de assimilatie van de voedselbolus bestudeerde voor hun spijsverteringseigenschappen.
Indicaties
Gebruik
Gebruik de Yalacta yoghurtmaker, de yoghurtmaker van onze grootmoeders: Gebruik (bij voorkeur biologische melk) en 8 uur laten koken op dalende temperatuur.
Na het koken van de melk verlaagt u de temperatuur tot 52°C -55°C en ent u de melk.
- met het gevriesdroogde ferment (gemengd in een koffiekopje melk - minstens 30 minuten van tevoren) ;
- of met 1 yoghurt van je 2e vorige productie.
Ingrediënten