🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Telizen s hond-kat comp 30x 50mg
€ 28,25

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Telizen S : Hond < 10 kg & kat: om honden en katten te ondersteunen om kalm en ontspannen te blijven.

  • Vermindert de reacties veroorzaakt door de effecten van stress of angst, effecten die eventueel geassocieerd kunnen worden met de omgeving van het dier (angst voor mensen, voor andere dieren, angst op straat, nieuwe plaats, vuurwerk).

  • Maakt het mogelijk om het leervermogen te verbeteren.

  • Heeft een ontspannende werking maar veroorzaakt geen slaperigheid of andere nadelige effecten.

Telizen S bevat L-theanine uit een natuurlijke groene-thee extract. L-theanine is een aminozuur dat bekend staat om zijn werking op het gedrag: Vermindert de reacties veroorzaakt door de effecten van stress of angst, effecten die eventueel geassocieerd kunnen worden met de omgeving van het dier (angst voor mensen, voor andere dieren, angst op straat, nieuwe plaats, vuurwerk). Maakt het mogelijk om het leervermogen te verbeteren. Heeft een ontspannende werking maar veroorzaakt geen slaperigheid of andere nadelige effecten.
GEBRUIKSAANWIJZING: Telizen S : Hond < 10 kg & kat: ½ tablet, 's ochtends en 's avonds. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen uw hond Telizen tweemaal per dag te geven, gedurende 2 maanden; dit kan indien nodig herhaald worden. De tabletten zijn bijzonder smakelijk en zijn daardoor eenvoudig toe te dienen. Geef niet meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. De tabletten kunnen als traktatie worden gegeven, hetzij in de handpalm hetzij direct op de grond.