Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Somatoline cosm.intens.afslankkuur 7 nachten 400ml

Somatoline cosm.intens.afslankkuur 7 nachten 400ml
€ 40,23
€ 61,90

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Maximale afslankende doeltreffendheid van Somatoline Cosmetic al na 7 nachten bereikt. Afslankende 7 nachten Ultra Intensief, maximale afslankende doeltreffendheid al na 7 nachten bereikt dankzij de drievoudige afslankende werking: lipolytisch; drainerend; antivetophoping. *Het afslankende effect bestaat in de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.
Cosmetische werking Deze afslankende behandeling is ultra-intensief dankzij de drievoudige afslankende werking: lipolytische werking: stimuleert de afname van vetophopingen; drainerende werking: bevordert de drainage van overtollig vocht in de huid; antivetophoping: gaat het ontstaan van nieuwe vetophoping tegen. Bovendien worden er met deze bliksemsnel werkende samenstelling al na 7 nachten klinisch bewezen afslankende resultaten bereikt dankzij het exclusieve BioSlim7-complex™, dat rijk is aan specifieke en sterk geconcentreerde actieve bestanddelen.
Geschikt voor vrouwen met plaatselijke vetophoping op de heupen en de dijen die een spectaculaire cosmetische behandeling met snel resultaat willen; vrouwen met een sedentaire levensstijl
Actieve bestanddelen Het product bevat het innovatieve BioSlim7-complex™ , met natuurlijke actieve cosmetische bestanddelen: cafeïne: bevordert de afbraak van opgeslagen triglyceriden in vrije vetzuren; extract van schinus terebinthifolius: olie-extract uit roze peper waardoor lipolytische enzymen de triglyceridenophopingen gemakkelijker kunnen aanvallen; sphacelaria scoparia: remt de lipogenese af, gaat de vorming van nieuwe triglyceriden in de adipocyten tegen (antivetophoping); escine en zeezout: bevorderen de drainage van overtollig vocht; dragermolecule: functionele drager die de oplosbaarheid van de actieve bestanddelen verhoogt, de absorptie vergemakkelijkt en zo hun werking versterkt; pelvetia canaliculata: stimuleert de vasomotoriek die de receptiviteit van de huid verhoogt door de werking van de actieve bestanddelen te versterken; witte klei: rijk aan mineralen, maakt de huid glad en creëert een 'kompreseffect', dat de cosmetische actieve bestanddelen vasthoudt en zo hun werking versterkt. Verder bevat het product ook nog butyrospermum parkii (sheaboter), een bijzonder hoge concentratie fundamentele onverzeepbare bestanddelen die de huid voeden en hydrateren, en ze zacht en glad houden.

Cafeïne: bevordert de afbraak van opgeslagen triglyceriden in vrije vetzuren.

Extract van schinus terebinthifolius: olie-extract uit roze peper waardoor lipolytische enzymen de triglyceridenophopingen gemakkelijker kunnen aanvallen.

Sphacelaria scoparia: remt de lipogenese af, gaat de vorming van nieuwe triglyceriden in de adipocyten tegen (antivetophoping).

Escine en zeezout: bevorderen de drainage van overtollig vocht.

Dragermolecule: functionele drager die de oplosbaarheid van de actieve bestanddelen verhoogt, de absorptie vergemakkelijkt en zo hun werking versterkt.

Pelvetia canaliculata: stimuleert de vasomotoriek die de receptiviteit van de huid verhoogt door de werking van de actieve bestanddelen te versterken

Witte klei: rijk aan mineralen, maakt de huid glad en creëert een 'kompreseffect', dat de cosmetische actieve bestanddelen vasthoudt en zo hun werking versterkt.

Butyrospermum parkii (sheaboter). Fundamentele onverzeepbare bestanddelen: die de huid voeden en hydrateren, en ze zacht en glad houden.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België