🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Sediplus Sleep forte tabletten 80st
€ 25,89
Price reduced from € 43,99 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Sediplus Sleep Forte zorgt voor een natuurlijke kwalitatieve nachtrust. Een tablet moet 's avonds voor het slapengaan ingenomen worden aangezien het valeriaanextract bijdraagt tot een natuurlijke slaapkwaliteit en eschscholzia extract bijdraagt tot een betere slaap bij nachtelijke onrust.

350 mg droog Valeriaanextract(1) - Gestandaardiseerd op 0,8 % valeriaanzuur = 2,8 mg
100 mg droog Eschscholzia extract(2) - Gestandaardiseerd op 0,6 % aan alkaloïden - (eschscholzine, californidine).

0,295 mg melatonine

De kwaliteit en doeltreffendheid van valeriaanextract wordt gemeten aan de hand van haar concentratie aan valeriaanzuur. Het gestandaardiseerde extract, gebruikt in SEDIPLUS Sleep Forte van 0,8 % of 2,8 mg per tablet toont een hoge kwaliteit aan.

Voor een natuurlijke kwalitatieve nachtrust. Om uitgerust te ontwaken.
Volwassenen: 1 tablet per dag, 's avonds in te nemen met een glas water voor het slapen gaan. Sediplus Sleep FORTE moet 's avonds voor het slapengaan worden ingenomen omdat de extracten van valeriaan en eschscholzia die het bevat, bijdragen tot een natuurlijke slaap van goede kwaliteit en tot een uitgeruste wekker.
LIJST MET ACTIEVE BESTANDDELEN 350 mg droog Valeriaanextract(1) - Gestandaardiseerd op 0,8 % valeriaanzuur = 2,8 mg valeriaanzuur per tablet * 100 mg droog Eschscholzia extract(2) - Gestandaardiseerd op 0,6 % aan alkaloïden per tablet - (eschscholzine, californidine). 0,295 mg melatonine De kwaliteit en doeltreffendheid van valeriaanextract wordt gemeten aan de hand van haar concentratie aan valeriaanzuur. Het gestandaardiseerde extract, gebruikt in SEDIPLUS Sleep Forte van 0,8 % of 2,8 mg per tablet toont een hoge kwaliteit aan.