Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Samen dragen wij zorg voor u.

Solidariteitscampagne Covid-19

Ongetwijfeld heeft de strijd tegen de coronapandemie een impact op uw dagelijks leven en uw gemoed. Soms komt zelfs de opvolging van uw belangrijke behandelingen hierdoor in het gedrang. Wij willen u daarom meer dan ooit helpen om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven tijdens deze lockdown.

Geniet van 17/02 tot en met 03/04/21 van speciale aanbiedingen en voordelen in onze apotheken en op Multipharma.be.

Permanente aanbiedingen*

Dankzij onze solidariteitscampagne Covid-19 bieden wij u gedurende enkele weken, tal van voordelen aan zodat u beschermd blijft en tijdig aan uw behandelingen denkt.

Samen dragen wij zorg voor uw bescherming

Samen dragen wij zorg voor uw behandeling

Speciale aanbiedingen**

Momenteel hebben we nog geen zicht op het einde van de lockdown en dit brengt ook een aantal andere gevolgen met zich mee: angst, slaapproblemen, huidproblemen of vragen over weerstand ... Wij bieden u een reeks voordelen en aangepaste oplossingen om uw gezondheid en welzijn in eigen handen te nemen.

Samen dragen wij zorg voor uw gemoed

Samen dragen wij zorg voor uw weerstand

Samen dragen wij zorg voor uw huid

Zorg voor uw nachtrust

Last van slapeloosheid? We geven u graag wat tips om uw nachtrust te verbeteren!

Lees meer

Mentaal welzijn: onze tips

Draag zorg voor uw mentaal welzijn, het is een belangrijk aspect van onze gezondheid!

Lees meer

Consulteer ons platform waar buren elkaar helpen

Via de Multipharma-community kan u zich laten helpen of zelf een buur helpen met het ophalen van zijn geneesmiddelen in de apotheek. Het is volledig gratis en voor iederen.

Afspraak op multipharma.pwiic.com >

Coronavirus: dit moet u weten

Ontdek ons dossier met algemene info en tips in het kader van covid-19.

Ontdek het dossier

* Voorwaarden van de permanente aanbiedingen:

Samen dragen wij zorg voor uw bescherming: actie geldig tot t.e.m. 03/04/21 in onze apotheken en op Multipharma.be. De korting wordt toegekend per aankoop van 2 producten binnen dezelfde categorie Covid-19 en wordt berekend op het goedkoopste product van de 2. Ook geldig op onze Gele Prijzen.

Samen dragen wij zorg voor uw behandeling: aanbieding voorbehouden aan Multipharma-coöperanten. Voordeel geldig van 17/02 tot 03/04/21, telkens u een aankoop doet in een Multipharma-apotheek. Niet toepasbaar op Multipharma.be.

** Voorwaarden van de speciale aanbiedingen:

Samen dragen wij zorg voor uw gemoed: actie geldig van 22/02/21 t.e.m. 07/03/21 in onze apotheken en op Multipharma.be. De korting wordt toegekend per aankoop van 2 producten binnen dezelfde categorie Stress & Nachtrust en wordt berekend op het goedkoopste van de 2. Ook geldig op onze Gele Prijzen.

Samen dragen wij zorg voor uw weerstand: actie geldig van 04/03/21 t.e.m. 21/03/21 in onze apotheken en op Multipharma.be. De korting wordt toegekend per aankoop van 2 producten binnen dezelfde categorie Natuurlijke weerstand & Energie en wordt berekend op het goedkoopste van de 2. Ook geldig op onze Gele Prijzen.

Samen dragen wij zorg voor uw huid: actie geldig van 08/03/21 t.e.m. 03/04/21 in onze apotheken en op Multipharma.be. De korting wordt toegekend per aankoop van 2 producten binnen dezelfde categorie Gezichts- en lichaamsverzorging en wordt berekend op het goedkoopste van de 2. Ook geldig op onze Gele Prijzen.