Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Saforelle Intieme doekjes flushable 10st

Saforelle Intieme doekjes flushable 10st
€ 3,62
€ 4,90

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Op verplaatsing, voor een medische afspraak, tijdens de menstruatie of na het sporten: Saforelle Intieme Doekjes reinigen en verfrissen de intieme zone op elk moment van de dag. Met een formule die meer dan 99,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat en verrijkt met kliskruid, zorgen Saforelle intieme doekjes voor frisheid en zachtheid waar je ook bent. Gemaakt van 100% biologisch afbreekbare en composteerbare stof. De doekjes zijn wegwerpbaar in het toilet.
99.6% natuurlijke ingrediënten. 100% biologisch afbreekbaar. De intieme doekjes mogen in het toilet gegooid worden. Ze worden afgebroken bij onderdompeling in water en bij een mechanische handeling (toilet doorspoelen). Handig meeneemformaat. Intieme reinigingsdoekjes getest onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht. Uitstekende algemene tolerantie.
Intieme doekjes.
Uitwendig gebruik, niet spoelen. Niet aanbrengen op een huid met vochtafscheiding of een wonde. Contact met de ogen vermijden.
Ingrediënten : Aqua, Gluconolacton, Glycerine, Natriumbenzoaat, Coco-glucoside, Natriumhydroxide, Calciumgluconaat, Arctium Lappa Wortelextract.