Tot -41% op uw favoriete Haarverzorging producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

pink ribbon multipharmaBorstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen in België. 1 op 9 vrouwen krijgt er ooit mee te maken.  Hoe vroeger borstkanker wordt ontdekt, hoe groter de kans op volledige genezing. Preventie en sensibilisering rond borstkanker zijn dan ook ontzettend belangrijk. Daarom ondersteunt Multipharma al enkele jaren met veel enthousiasme de Pink Ribbon initiatieven.​​​​​​​ Lees snel verder en kijk hoe jij ook kan meedoen!

1. Koop het lintje in onze apotheken

Net zoals ieder jaar, kan je in al onze apotheken de roze lintjes kopen. Dit jaar zijn de lintjes ontworpen door Prinses Delphine.


​Toon je solidariteit en breng samen met prinses Delphine liefde, steun, kleur en warmte in het leven van vrouwen die vechten tegen borstkanker. Door het te dragen van het roze lintje geef je hen sterkte en moed. Want love is what we all need.roze mars

2. Doneer je haar in onze apotheken

​​​​​​​Doneer je paardenstaart aan Pink Ribbon, zo help je anderen met borstkanker hun haar te houden.

Heb je een paardenstaart van minstens 25 cm lang en droom je van een korte coupe ? Denk dan aan Pink Ribbon en doneer je paardenstaart in jouw Multipharma-apotheek!

Je staart moet wel gezond zijn, dus niet geverfd, gepermanent of gebleacht. Je kan hem eigenhandig afknippen en in een papieren enveloppe stoppen, die je aanvraagt via de website van Pink Ribbon.

Je paardenstaart doneren kan vrouwen met borstkanker op 2 manieren helpen hun haar te behouden.

  • Een deel van de gedoneerde paardenstaarten bezorgt Pink Ribbon aan pruikenmakers die er hoogwaardige pruiken van maken, die borstkankerpatiënten voor een voordelige prijs kunnen kopen.
  • Een ander deel wordt verkocht om fondsen in te zamelen waarmee Pink Ribbon hoofdhuidkoeling financiert in Belgische ziekenhuizen. Hoofdhuidkoeling helpt haaruitval door chemotherapie voorkomen.

3. Doe ook mee aan de Roze Mars


Pink Ribbon roept met De Roze Mars iedereen op om - van 1 tot en met 31 oktober – elke dag minstens 10.000 stappen te zetten. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat een gezonde levensstijl kanker helpt voorkomen. Meer bewegen is daarbij zeer belangrijk. Deelnemers kunnen zich verbinden met het nieuwe online platform van De Roze Mars waar hun stapactiviteit gelogd kan worden. Deelnemen kan als individu, team of bedrijf.


Ook Multipharma en haar medewerkers doen actief mee aan de Roze Mars!

roze mars