Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Physiomer strong jet 210ml
€ 16,13
Price reduced from € 19,18 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Physiomer, de natuurlijke en efficiënte oplossing om beter te kunnen ademen. Physiomer Strong Jet, verwijdert en vermijdt de vorming van korsten, voorkomt infectie en draagt bij tot heling na een operatie.
Specifiek aanbevolen bij chronische neusaandoeningen en na een chirurgische ingreep. Met een JET voor een zeer krachtig spoeleffect. Doeltreffendheid bewezen: verwijdert dikke secreties en korsten in geval van een verstopte neus, in het bijzonder na een ingreep; reinigt en bevochtigt de neusholtes; voorkomt het risico op een NKO-superinfecties. Veilig en makkelijk in gebruik: uniek verstuivingssysteem zonder drijfgas, zacht flesje (mag vallen) en steriel (door eenrichtingsventiel).
Dynamische reiniging van de neusholtes. Aanbevolen bij dikke, taaie secreties of bij korsten aan de neus na een operatie.
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bij preventief gebruik: 1 à 2 keer per dag in elk van beide neusgaten. Bij verkoudheid: 4 à 6 keer per dag in elk van beide neusgaten, meer indien nodig. Verzorging van een geopereerd neusslijmvlies: Verwijdert en vermijdt de vorming van korsten, voorkomt infectie en draagt bij tot heling. 4 tot 6 keer per dag in elk van beide neusgaten, meer indien nodig. Draai het hoofd opzij en verstuif in het bovenste neusgat. Draai het hoofd langs de andere kant en herhaal in het andere neusgat. Snuit de neus. Reinig en droog het opzetstuk na elk gebruik. Voorzorgsmaatregelen: Indien de symptomen ter hoogte van de neus na 10 dagen nog steeds aanhouden, raadpleeg dan uw behandelende arts. In geval van neusirritaties kan tijdelijk gekriebel optreden bij gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Isotoon steriel zeewater. 100 % niet-verdund zeewater. De pH is aangepast aan de fysiologie van de neusholtes.