Selecteer :
Ik heb een voorschrift

5. Hoe wij voor onze medewerkers zorgen 


Onze 1.800 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om voor hun patiënten te zorgen. Daarom is het niet meer dan logisch dat er ook goed gezorgd wordt voor onze medewerkers.

5.1 Permanent leren via de Multipharma Academy 

Om onze patiënten op elk moment en via alle kanalen een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen bieden, investeert Multipharma fors in de permanente opleiding van haar medewerkers. In een sector die meer dan ooit verandert, is het belangrijk dat onze collega’s hun kennis op peil houden, zich concentreren op de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en investeren in individuele en teamvaardigheden.

De Multipharma Academy - ons intern kwaliteitslabel voor opleidingen - is verantwoordelijk voor de coördinatie van het overgrote deel van deze verschillende opleidingsinitiatieven. Daarvoor werken wij samen met interne en externe partners en opleidingsverantwoordelijken. De opleidingscatalogus bestaat uit verschillende thema’s: farmaceutische onderwerpen, leiderschap, IT-toepassingen, talen, enz. 

In 2022 maakten heel wat Multipharmamedewerkers gebruik van dit uitgebreide opleidingsaanbod.


Formele bijscholingsactiviteiten voor medewerkers
  • Aantal betrokken medewerkers: 1.584
  • Aantal gevolgde opleidingsuren: 15.793
Informele initiatieven voor voortgezette beroepsopleiding voor medewerkers
  • Aantal betrokken medewerkers: 708
  • Aantal gevolgde opleidingsuren: 13.437
5.2 Feel-Good Bubble 

We vinden het niet alleen ontzettend belangrijk dat onze medewerkers permanent kunnen bijleren, ze moeten zich vooral ook goed 
voelen. 

In navolging van de welzijnsenquête die in 2021 werd afgenomen bij al onze medewerkers, is Multipharma in 2022 gestart met een Feel-Good plan. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich af en toe terug te trekken in een “Feel-Good Bubble”: een veilige plek waar ze even kunnen deconnecteren van alles en/of iedereen, alleen of samen met enkele collega’s, een plek of activiteit waar ze even kunnen stilstaan en tijd nemen voor zichzelf en collega’s op een andere manier leren kennen.

5.3 Multipharma in de top-10 van meest aantrekkelijke Belgische werkgevers

Multipharma recruteert op een inclusieve en diverse manier. Ons personeelsbestand is dan ook een weerspiegeling van vele nationaliteiten en culturen, wat van essentieel belang is in het contact met onze patiënten. In 2022 werden dubbel (161) zoveel medewerkers aangeworven dan in 2021, wat gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt - toch vrij uitzonderlijk is. 

In 2022 behaalde Multipharma een plaats in de top-10 van meest aantrekkelijkste Belgische werkgevers. Uitzendkantoor Randstad doet jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van de employer brands van de grootste Belgische bedrijven. De vrouwelijke bevraagden beschouwen Multipharma zelfs als de meest aantrekkelijkste werkgever (vóór Mediahuis en Estée Lauder).

Welke drie privéwerkgevers zijn de aantrekkelijkste bij de onderzochte subgroepen ? 

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België