Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Nutrilon Prosyneo HA 2 poeder 800gr
€ 20,69
Price reduced from € 23,22 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Het immuunsysteem van een baby is nog niet volledig ontwikkeld bij de geboorte, maar ontwikkelt zich gaandeweg. Speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van je baby tijdens elke fase van zijn ontwikkeling. Prosyneo 2 is een opvolgzuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat die bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem van je baby dankzij de aanwezigheid van vitamines A, C en D.

Opvolgzuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat

Ondersteunt het imuunsysteem.

Geschikt vanaf 6 maanden als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.

De eerste 6 maanden na de geboorte is Prosyneo 2 niet geschikt als vervanging van borstvoeding. Prosyneo 2 is niet geschikt bij koemelkeiwitallergie.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje. Gebruik de handige afstrijkrand in de doos.

Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel. Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden. Ongeopend: bewaar op kamertemperatuur. Geopend: bewaar maximum 4 weken bij voorkeur op een droge en koele plaats.Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing.

Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden. Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols.

Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg.

Lactose (melk), gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (melk), plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, high oleic zonnebloemolie, zonnebloemolie), galacto-oligosachariden (melk), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, sojalecithine), fructo-oligosachariden, kaliumwaterstoffosfaat, calciumchloride, visolie, olie van Mortierella alpina, cholinechloride, L-ascorbinezuur, taurine, natrium-L-ascorbaat, Bifidobacterium breve M-16V, inositol, ijzersulfaat, zinksulfaat, uridine-5’-monofosfaatnatriumzout, cytidine-5’-monofosfaat, adenosine-5’-monofosfaat, inosine-5’-monofosfaatnatriumzout, L-carnitine, DL-α-tocoferylacetaat, nicotinamide, guanosine-5’-monofosfaatnatriumzout, calcium-D-pantothenaat, kopersulfaat, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, riboflavine, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, mangaansulfaat, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, fytomenadion, D-biotine, natriumseleniet, cholecalciferol, Cyanocobalamine.