šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Nutrilon 2 opvolgmelk poeder baby 6-12 maanden 800gr
€ 13,49
Price reduced from € 15,49 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Nutrilon 2 Opvolgmelk baby vanaf 6 maanden melkpoeder 800g Sinds 125 jaar ontwerpen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde NutrilonĀ®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise. NutrilonĀ® 2 met Pronutraā„¢-Advance is ontwikkeld om te voorzien in de voedingsbehoeften van baby's vanaf 6 tot 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Unieke gepatenteerde Pronutraā„¢-Advance-formule Bevat de vitamines C en D*, die bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem Bevat omega 3 (DHA*, ALA*) en omega 6 (ARA). ALA draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel Opvolgmelk in poedervorm in een doos van 800 g Na 1 jaar heeft je kindje nog steeds specifieke voedingsbehoeften. Vanaf 12 maanden en met de goedkeuring van je arts, kun je overschakelen op peuter groeimelk NutrilonĀ® 1+ Pronutraā„¢-Advance. Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. De eerste 6 maanden na de geboorte is NutrilonĀ® 2 niet geschikt als vervanging van borstvoeding. Wil je NutrilonĀ® 2 gebruiken? Vraag een arts om advies. Nutricia is fier B CorpĀ® gecertificeerd te zijn! *In overeenstemming met de regelgeving voor opvolgmelk.
Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden. 1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn. 2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37Ā°C. 3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen. 4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is. 5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen Ć©Ć©n uur na bereiding en gooi restjes weg Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.
Lactose (melk), plantaardige oliĆ«n (high oleic zonnebloemolie, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie), magere melk, gedemineraliseerde wei (melk), galacto-oligosachariden (melk), wei concentraat (melk), fructo-oligosachariden, tricalciumfosfaat, visolie, eiwit (koemelk), kaliumchloride, kaliumcitraat, magnesiumwaterstoffosfaat, cholinechloride, olie van Mortierella alpina, natriumcitraat, calciumcarbonaat, emulgator (sojalecithine), natriumchloride, L-ascorbinezuur, natrium L-ascorbaat, inositol, L-tryptofaan, magnesiumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, DL-Ī±-tocoferylacetaat, antioxidant (ascorbylpalmitaat), calcium D-pantothenaat, nicotinamide, kopersulfaat, thiaminehydrochloride, retinylpalmitaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumseleniet, fytomenadion, cholecalciferol, D-biotine, cyanocobalamine.