🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Nourisil md gel 30g
€ 32,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Siliconen gel voor littekens
Nourisil™ MD helpt verheven littekens vlakker en gladder te maken en te verzachten jeuk, veroorzaakt door littekens, te verlichten roodheid en verkleuring te verminderen abnormale en excessieve littekenvorming te voorkomen Voordelen van Nourisil™ MD Vormt een onzichtbare laag die het litteken hydrateert en beschermt Zonnebescherming of cosmetica kunnen na het drogen van de gel worden aangebracht Eenvoudig op littekens aan te brengen op alle delen van het lichaam, inclusief ter hoogte van het gelaat en de gewrichten, zodra het huidoppervlak intact is Geschikt voor gebruik bij alle huidtypes en bij kinderen Voordelen van Nourisil™ MD in airless dispenser Eenvoudig in gebruik Hygiënische verpakking
Nourisil™ MD is een ultralichte, transparante, zelfdrogende siliconengel, die is ontwikkeld voor de behandeling en preventie van nieuwe en oude keloïden en hypertrofische littekens als gevolg van een ongeval, chirurgische ingreep, keizersnede, brand- of snijwonden.
Nourisilâ„¢ MD dient tweemaal daags te worden aangebracht zodra de wond gesloten is. De aanbevolen behandelingsduur is 60-90 dagen. Voor grotere of oudere littekens kan een langere behandelingsduur vereist zijn.
Bevat een uniek mengsel van vijf siliconen en vitamine E dat de vochtbalans van de huid handhaaft en zo het litteken reduceert.