Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Niquitin clear patches 14 x 21mg

Niquitin clear patches 14 x 21mg
€ 42,85

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Lees de instructies zorgvuldig door voordat u met de behandeling begint.
Het is ook belangrijk om te stoppen met roken aan het begin van de behandeling.
NiQuitin® Clear Patch is een nicotinepleister die 24 uur lang jouw verlangen naar een sigaret onderdrukt. Daarnaast vermindert NiQuitin® Clear Patch ook de ontwenningsverschijnselen die met een rookstoppoging gepaard gaan, zoals irritatie, angst, concentratieproblemen en rusteloosheid. De nicotinepleister zorgt voor een snelle absorptie van de nicotine door de huid en een stabiele, continue nicotineafgifte gedurende 24 u waardoor ook na het ontwaken de drang naar een sigaret onderdrukt wordt. De nicotinepleister is bovendien volkomen transparant, waardoor je deze uiterst discreet kan aanbrengen. Als je het moeilijk vindt om de drang naar een sigaret onder controle te houden met alleen een pleister, kan je dit combineren met de NiQuitin® Minilozenges zuigtabletten 1,5 mg/2 mg om een plotse drang naar een sigaret op te vangen. Samen metNiQuitin® versterk je je kansen om te stoppen met roken! NiQuitin® Clear pleister: Snelle absorptie door de huid: nadat de pleister op de huid is aangebracht, wordt de nicotine snel geabsorbeerd door de huid. Stabiele, continue nicotineafgifte gedurende 24 u, waardoor je 24 u geen behoefte hebt aan een sigaret, en dus ook niet tijdens het ontwaken, wat traditioneel een moeilijk moment vormt voor rokers. Klein & transparant: dus uiterst discreet in gebruik. 21 mg vormt de eerste stap in de rookstopbehandeling: NiQuitin® Clear Patch bestaat uit 3 sterktes (21 mg, 14 mg en 7 mg). Ze geven elk een verschillende hoeveelheid nicotine af. Je bouwt dus geleidelijk in 3 stappen je behoefte naar een sigaret af (cf. Doseringsschema). Combineer met NiQuitin Minilozenges zuigtabletten 1,5 mg/2 mg, wanneer je de drang naar een sigaret moeilijk onder controle kan houden met een pleister alleen.
Vermindert het verlangen naar een sigaret gedurende 24 uur; ook bij het ontwaken. Snelle en aanhoudende afgifte van nicotine gedurende 24 uur. Helpt ontwenningsverschijnselen zoals irritatie, angst, concentratieproblemen en rusteloosheid te verminderen. De pleister is volkomen transparant en dus discreet.
Hulpmiddel om definitief te stoppen met roken en ontwenningsverschijnselen te verlichten.
Verwijder de beschermlaag en breng de pleister aan op een schone, droge en onbehaarde plaats op het bovenste deel van het lichaam of de buitenzijde van de arm. Vervang na 24 uur de pleister en plaats deze op een andere plaats op het lichaam. Herhaal dit iedere dag. Gebruik de pleister altijd zoals aangegeven in de bijsluiter. Het wordt afgeraden om de pleisters langer dan 3 maanden te gebruiken. NiQuitin® Clear Patch wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met een ondersteunende gedragstherapie. Doseringsschema Volwassenen (18 jaar en ouder) Het volgende schema wordt aanbevolen gedurende 8-12 weken: Fase 1 Dosis: NiQuitin Clear 21 mg Duur: 4-6 weken, gevolgd door Fase 2 Dosis: NiQuitin Clear 14 mg Duur: 2-4 weken, gevolgd door Fase 3 Dosis: NiQuitin Clear 7 mg Duur: 2-4 weken Bovenstaande therapie versterkt aldus je kans om na 8-12 weken een rookvrij leven te leiden. Combinatietherapie In sommige situaties (als je bv. een zware roker bent, of als je al eerder opnieuw bent beginnen roken na het gebruik van een nicotinesubstitutiehulpmiddel of als je de drang moeilijk naar een sigaret moeilijk onder controle kan houden met een pleister alleen) kan het ook nuttig zijn om meer dan één vorm van NiQuitin® tegelijk te gebruiken. Rokers die het moeilijk vinden om hun drang naar een sigaret onder controle te houden met alleen een pleister, kunnen dit combineren met bijvoorbeeld NiQuitin 1,5 mg/2 mg zuigtabletten, minilozenges of nicotine kauwgommen om een plotse drang naar een sigaret op te vangen. Voor de combinatietherapie wordt aanbevolen om slechts één orale vorm te gebruiken per 24 uur. Raadpleeg steeds de bijsluiter voor de correcte doseringsaanbeveling. Bij pediatrische patiënten wordt NiQuitin Clear in combinatietherapie niet ondersteund. De veiligheid en doeltreffendheid van combinatietherapie bij jongeren (van 12 tot 17 jaar) werden niet vastgesteld.
De werkzame stof is nicotine. - De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn ethyleenvinylacetaat-copolymeer, polyethyleentereftalaat/ethyleenvinylacetaat, polyethyleen film, poly-isobutyleen, witte inkt (titaandioxide E171). NiQuitin® Clear Patch en NiQuitin® Minilozenge zijn geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Buiten zicht en bereik van kinderen bewaren. Lees aandachtig de bijsluiter. NiQuitin bevat nicotine. Vraag raad aan uw apotheker. Combitherapie is enkel bij volwassenen toegestaan. Enkel NiQuitin® Clear Patch mag gecombineerd worden met één andere orale vorm. Gebruik dezelfde dosering als bij monotherapie. Geen gebruik bij occasionele rokers en niet-rokers. Vermijd het roken tijdens het gebruik. Omega Pharma Belgium N.V.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België