Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Nicorette inhaler 10mg 42+mondstuk

Nicorette inhaler 10mg 42+mondstuk
€ 33,45

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Wilt u stoppen met roken, maar vindt u het lastig om de automatische handeling van het roken achterwege te laten? Is het moeilijk om uw vaste hand-mond ritueel te vervangen door een andere bezigheid? Nicorette® Inhaler imiteert de rookhandeling en is daarmee voor u een geschikte oplossing. De inhaler is dampvrij en daarom overal te gebruiken. Nicorette® Inhaler onderdrukt uw ontwenningsverschijnselen en is een aangewezen methode om zowel onmiddellijk als geleidelijk aan te stoppen. Gebruik Nicorette® Inhaler in combinatie met Nicorette® Invisi Patch wanneer u een zware roker bent, last heeft van een terugkerende onbedwingbare drang tot roken of wanneer een enkele vorm van nicotine substitutietherapie eerder niet afdoende bleek. Nicorette® Invisi Patch is een discrete pleister die uw nicotinebehoefte 16 uur lang onderdrukt. Combineer deze met uw wilskracht en Nicorette® Inhaler en zet een belangrijke stap naar een rookvrij bestaan. Nicorette® Inhaler imiteert uw vaste hand-mond ritueel en is daarmee een geschikte methode wanneer u het lastig vindt de automatische handeling van het roken achterwege te laten. De Inhaler is dampvrij en kan overal gebruikt worden. Nicorette® Inhaler onderdrukt uw ontwenningsverschijnselen en is aangewezen om zowel onmiddellijk als geleidelijk aan te stoppen. Nicorette® Inhaler is een geneesmiddel voor volwassenen. Niet te gebruiken door niet-rokers. Combineer Nicorette® Inhaler met de Nicorette® Invisi Patch wanneer u een zware roker bent en zet een belangrijke stap naar een rookvrij leven.
• Nicorette® Inhaler imiteert uw vaste hand-mond ritueel en is daarmee een geschikte methode wanneer u het lastig vindt de automatische handeling van het roken achterwege te laten. • De Inhaler is dampvrij en kan overal gebruikt worden. • Nicorette® Inhaler onderdrukt uw ontwenningsverschijnselen en is aangewezen om zowel onmiddellijk als geleidelijk aan te stoppen. • Nicorette® Inhaler is een geneesmiddel voor volwassenen. Niet te gebruiken door niet-rokers. • Combineer Nicorette® Inhaler met de Nicorette® Invisi Patch wanneer u een zware roker bent en zet een belangrijke stap naar een rookvrij leven.
Bestrijding van de nicotine ontwenningsverschijnselen bij de behandeling van verslaving aan roken wat leidt tot een vermindering of tot het stoppen met roken.
Draai de delen van het mondstuk zo dat de twee merktekens in één lijn met elkaar worden gebracht. Duw het patroon stevig in de onderkant van het mondstuk, zodat de verzegeling wordt verbroken. Draai de merktekentjes weer los van elkaar en de inhaler is klaar voor gebruik. Een geopend patroon moet op dezelfde dag gebruikt worden.
Werkzame stof: 10 mg nicotine per patroon Hulpstoffen: levomenthol, stikstof, poreuze plug