🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Naqi body screen lotion 100ml
€ 16,21

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

NAQI® Body Screen, een niet-occlusieve crème die dermatologisch getest is om de huid te beschermen bij wrijvingsproblemen. Niet- vette, intensief voedende en beschermende crème tegen wrijvingsproblemen, op natuurlijke plantbasis. Deze intens hydraterende lotion is een ideale barrière om direct contact van de huid met o.a. kleding en zweet te voorkomen. Doordat de beschermende film die huidirritaties, roodheid en blaren voorkomt niet-occlusief is kan de huid blijven ademen en het zweet verdampen. Hierdoor wordt het natuurlijk evenwicht van de huid niet verstoord. Hypoallergeen en comfortabel om dagelijks te gebruiken. Voorkomt en verzacht huidirritatie bij wrijving en blaren Verstevigt de huidbarrière Dermatologisch getest Hypoallergeen Geschikt voor de gevoelige huid Niet-occlusief Verzacht o.a. zadelpijn, irritatie door wetsuits/loopshirts, knellende kleding
Verstevigt de huid Verbetert de huidbarrière Voorkomt en verzacht huidirritaties bij wrijvingsproblemen Hydrateert de huid Niet occlusief Dermatologisch getest
Om wrijvingsproblemen (blaren) te voorkomen en een gevoelige, verweekte of geïrriteerde huid te beschermen Bij huid-huidcontact (tussen benen, borsten, bij zwaarlijvigheid,...) Bij wrijvingsproblemen veroorzaakt door kledij, huid, schoenen Bij wrijvingsproblemen of irritatie veroorzaakt door protheses Bij zadelpijn (chamois crème) Bij irritatie door contact met lichaamsvocht (incontinentie)
NAQI® Body Screen aanbrengen op de huid ter preventie of verzachting van wrijving of irritatie. Indien nodig meermaals per dag herhalen.
NAQI® Body Screen is bevat ingrediënten van de hoogste kwaliteit zoals Shea Butter, die bescherming biedt aan alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. Beschermt tegen uitdroging, vermindert irritatie en verstevigt de huid.