Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Mustela pa stelatopia intense 30ml

Mustela pa stelatopia intense 30ml
€ 16,16

Op voorraad

Max. aantal = 4
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Stelatopia® Intense crème helpt de symptomen van eczeem (roodheid en jeuk van de huid) te verminderen met een 100% natuurlijke werking. Zonder cortisone. Geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen. Klinisch bewezen doeltreffendheid: Zorgt voor hydratatie van de huid en herstelt de huidbarrière, De omvang en ernst van atopische dermatitis is aanzienlijk verminderd, Vermindert de symptomen van eczeem zoals jeuk en roodheid, Verlicht en verzacht de geïrriteerde en beschadigde huid, Helpt de droge huid te verminderen (door de hydratatie te versterken en de huid te verzachten). Een 100% natuurlijke werking Stelatopia® intense bevat 7% Ectoin®, een natuurlijke molecule die de cellen beschermt en de ontstekingen helpt kalmeren. Dit ingrediënt beschermt de lipide membranen, vermindert het ontstekingsproces veroorzaakt door externe agressies en verbetert de algemene conditie van de huid. Stelatopia Intense crème bevat 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, ceramiden, squalanen, olijfolie en galamboter. Zonder parfum en vegan, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Stelatopia Intense crème verlicht en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid ten gevolge van atopisch eczeem. Met zijn 100% natuurlijke werking helpt deze crème met Ectoin de ontstekingsreacties te verminderen en het regeneratieproces van de huid te bevorderen.

- Het zal helpen om de eczeem opflakkeringen van uw gezin te kalmeren.

- Het is cortisone vrij en kan worden gebruikt voor de symptomatische behandeling van milde tot matige atopische dermatitis en acute opflakkeringen.

- De niet-vette textuur wordt snel geabsorbeerd.

- Het hydrateert de huid en herstelt de huidbarrière.

- Het vermindert de tekenen van eczeem en atopische dermatitis.

Buiten de periodes van eczeemopflakkeringen is het aanbevolen om dagelijks hygiëne- en verzorgingsproducten te gebruiken die specifiek aangepast zijn aan de huid met een atopische neiging, zoals de producten van het gamma Stelatopia van Mustela.

Bij atopie, eczeem en bij eczeemopstoot (roodheid en jeuk van de huid). Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).
Stelatopia® Intense kan worden aangebracht 2 keer per dag of naar behoefte. Masseer de crème zachtjes in de geïrriteerde huid. Als de toestand van de verslechtert tijdens de behandeling of als het niet of als het zelfs niet verbetert na gebruik, stop de behandeling en raadpleeg uw behandeling en raadpleeg uw arts of apotheker. Buiten bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen op geïnfecteerde huid. Om hygiënische redenen mag dit product slechts door één persoon worden gebruikt. Alleen voor lokale toepassing op de huid. toepassing. De crème mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor Ectoïne of een van de andere bestanddelen. In geval van allergische reacties de toepassing onmiddellijk stoppen. In sommige zeldzame gevallen kan een branderig gevoel optreden. In enkele zeldzame gevallen is een voorbijgaand lokaal brandend gevoel waargenomen. Informeer uw arts, apotheker of Laboratoires Expanscience als u bijwerkingen opmerkt die verband houden met het gebruik van Stelatopia® Intense. Bij gebrek aan voldoende gegevens wordt het gebruik van Stelatopia® Intense tijdens zwangerschap en borstvoeding afgeraden.
ECTOIN, AQUA, HYDROGENATED LECITHIN, CERAMIDE-3, SQUALANE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN CERA, CARBOMER, XANTHAN GUM, SODIUM CARBOMER, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, GLYCINE, ALANINE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERINE, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België