Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Multipharma fysiologische serum 20x5ml

Multipharma fysiologische serum 20x5ml
€ 3,95

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Multipharma fysiologisch serum is een steriel fysiologisch serum, zonder bewaarmiddelen, niet geschikt voor intraveneuze injectie. Multipharma fysiologisch serum, verpakt in unidoses, is hygiënisch, praktisch en gebruiksveilig.

Aanbevolen voor zuigelingen, kinderen en volwassenen:

• Voor de neushygiëne: als instillatie of spoeling van een droge of verstopte neus,

• Voor ooghygiëne: als instillatie, spoeling of oogbad,

• Voor spoeling van de oren,

• Voor het schoonmaken van wondes.

Doos van 20 unidosissen van 5 ml.

Ooghygiëne

Neushygiëne

Oorhygiëne

Wondes

Maak een unidosis los en open deze door aan het bovenste deel te draaien.


Voor neushygiëne

Voor neushygiëne kan Multipharma Fysiologisch Serum dagelijks worden gebruikt als instillatie of spoeling van een droge of verstopte neus, in een frequentie van 1 tot 6 spoelingen per dag, afhankelijk van de behoefte.

Gebruiksaanwijzing: Kantel het hoofd naar de zijkant. Steek het tuitje voorzichtig in het bovenste neusgat en druk zachtjes op de unidosis. Herhaal daarna de handeling voor het andere neusgat. Houd het hoofd recht om het slijm te laten weglopen en veeg het overtollige slijm af. Snuit uw neus niet heftig gedurende 10 minuten na toediening.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Bij zuigelingen dient het product met een minimum aan druk te worden toegediend om elk risico van contaminatie van het middenoor te voorkomen.


Voor ooghygiëne

Voor ooghygiëne kan Multipharma Fysiologisch Serum dagelijks worden gebruikt als instillatie, spoeling of oogbad, in een frequentie van 1 tot 6 spoelingen per dag, afhankelijk van de behoefte.

Gebruiksaanwijzing: Doe een paar druppels van de oplossing in elk oog en zorg ervoor dat de unidosis niet in contact komt met het oogoppervlak. Veeg overtollige vloeistof weg met een kompres.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: In geval van behandeling met oogdruppels, 15 minuten wachten alvorens deze te gebruiken.


Voor oorhygiëne

Als spoeling. Voor een perfecte oorhygiëne gebruikt u het product om opgelost oorsmeer te verwijderen en spoelt u de uitwendige gehoorgang na met een oppervlakte-actieve oplossing voor de oorschelp.

Gebruiksaanwijzing: Spoel de uitwendige gehoorgang met Multipharma Fysiologisch Serum. Gebruik 1 unidosis voor beide oren. Veeg overtollige vloeistof weg met een kompres.

Waarschuwingen: Het gebruik van dit medisch hulpmiddel in het oor in geval van geperforeerde trommelvliezen, een voorgeschiedenis van oorchirurgie of chronische ooraandoeningen wordt afgeraden of dient voorafgaand met uw arts of apotheker te worden besproken.


Voor het schoonmaken van wondes

Gebruiksaanwijzing: Spoel de wond met een volledige unidosis en zorg ervoor dat de unidosis niet in contact komt met de wond.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Veeg de overtollige vloeistof alleen af van de gezonde huid.

Natriumchloride (NaCl) 0,9g, gezuiverd water q.s.p. 100 mL