Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Miradent tandprotheseborstel blauw
€ 6,17

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

De Miradent protheseborstel is tot in de puntjes doordacht: de grote, ergonomisch gevormde handgreep maakt het juist voor ouderen gemakkelijker de prothese te reinigen.
Prothese borstel voor het reinigen van je kunstgebit met ergonomisch gevormde handgreep. Heb je moeite met het reinigen van je kunstgebit? De Protho Brush Deluxe van Miradent is een prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep. Voedselresten, bacteriën en aanslag hechten zich snel aan protheses. Daardoor kunnen plak en tandvleesaandoeningen optreden en kan het kaakbot beschadigd raken. De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.
Prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep. De Miradent protheseborstel is doordacht in elk detail! De grote ergonomisch gevormde handgreep vergemakkelijkt het reinigen van de prothese, vooral voor oudere mensen. De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.