2+1 gratis* op onze e-shop t.e.m. 23/05! Promo code: HOLIDAY 🌞

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Onze ultieme reisapotheek

Ben je van plan om er deze zomer op uit te trekken in de natuur, boek je een citytrip of vlieg je naar de Caraïben? Of vinden we jou op een van de zomerfestivals? En wat met de kinderen: gaan ze op kamp of ga je met hen zandkastelen bouwen? Dit is alvast onze ultieme basis reisapotheek voor elk type vakantie! Maak ze compleet met een van onze andere gepersonnaliseerde checklists.

Print mijn checklist

Onze experten bevelen aan:

avene


Zonnespray SPF50+ voor kinderen - Avène


De Avène spray SPF50+ voor kinderen is een krachtige en waterbestendige bescherming voor de gevoelige kinderhuid, gelaat en lichaam, met brede UVB/UVA-bescherming. Zonder parfum. Zeer Fotostabiel.

avene


Zonnespray SPF50+
Avène


De Avène Solaire spray SPF50+ is een zeer krachtige zonnebescherming tegen UVA- en UVB-stralen voor de gevoelige huid. Het laat geen witte film achter op de huid en is waterbestendig. Met hydraterend effect dat 6 uur aanhoudt.

avene


Stick gevoelige zones SPF50+ Avène


Zeer hoge bescherming tegen de zon voor plaatselijke gevoelige gebieden (oren, neus, re-epidermized littekens, enz.) van het gezin en de sporters. Water- en zweetbestendig met een niet-vettige textuur en een transparante afwerking op de huid.

avene


Herstellende after sun - Avène


Hydrateert en verzacht de door de zon aangetaste gevoelige huid. Zorgt ervoor dat de bruine teint langer houdt. Parabeenvrij, hypoallergeen en niet comedogeen. Romige en vloeibare textuur, Licht en niet vettig, dringt snel in de huid.

puressentiel


Verzachtende roller Puressentiel


Deze roller met 11 essentiële olieën verzacht snel en efficiënt de jeuk en het branderig gevoel van insectenbeten. Met ontstekingsremmende, ontsmettende, pijnstillende eigenschappen. In klein en praktische formaat!

calmiderm


Verzachtende crème
Calmiderm


Calmiderm vergemakkelijkt het herstel van de huid, verzacht jeuk, en verlicht huidirritatie zoals: roodheid van de huid, schrammen, jeuk, insectenbeten, netelroos, lichte zonnebrand en agressie door koude, droge huid, ruwe handen, vermoeide voeten.

Ontdek hier de volledige checklist om jouw reisapotheek te vervolledigen

Klik hier

test

test