Enkel op onze e-shop: -20% bij aankoop van min. 55€*. Kortingscode: HAPPY20

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Mefix zelfklevende fixatie 15,0cmx 2,5m 1 311570

Mefix zelfklevende fixatie 15,0cmx 2,5m 1 311570
€ 5,26

Op voorraad

-20% bij aankoop van min. 55€* Kortingscode: HAPPY20 *Uitgezonderd geneesmiddelen, babyvoeding & Gele Prijzen. Niet cumuleerbaar met andere acties. Enkel geldig op www.multipharma.be. 1 gebruik per klant.
Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Mefix kan gebruikt worden in uiteenlopende situaties waarbij fixatie nodig is, bijvoorbeeld bij de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.
Schutblad met maataanduidingen voor handig afmeten en knippen Insnijding in het schutblad om eenvoudiger te kunnen aanbrengen Zachte, elastische, niet-absorberende non-woven voor meer patiëntencomfort Huidvriendelijke, polyacrylaat kleeflaag op waterbasis en zonder oplosmiddelen voor een zachte en goede fixatie
Mefix kan in uiteenlopende situaties voor fixatie worden gebruikt, bijvoorbeeld bij de fixatie van verbanden, kompressen, katheters en slangen.
Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.