Wegens de drukte kan je bestelling iets langer op zich laten wachten. Dank voor uw begrip.

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Lutom 3 blister gel 60
€ 33,89
Price reduced from € 40,00 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Momenteel vertraging met de levering
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

LUTOM 3® is een combinatie van luteïne, zeaxanthine, meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (DHA + EPA), vitaminen, zink en koper.
LUTOM 3® is een voedingssupplement met omega-3 vetzuren. Het geeft uw ogen de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Lutom 3 ® capsules bevatten een combinatie van luteïne, zeaxanthine, meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (EPA + DHA), vitaminen, zink en koper.

De samenstelling van Lutom 3® draagt bij aan de gezondheid van uw ogen en gezichtsvermogen. Een regelmatige inname van Lutom 3®   kan de achteruitgang van uw ogen en zicht vertragen. Daarnaast is Lutom 3®   goed voor de normale werking van het zenuwstelsel en de bloedvaten vooral ter hoogte van het oog.

Dit voedingssupplement werd ontwikkeld voor personen met een verhoogde behoefte aan deze stoffen en voor personen die onvoldoende van deze stoffen opnemen via de dagdagelijkse voeding.
LUTOM 3 Vitamines Vitamine C (ascorbic acid) 80 mg Vitamine E (α tocopherol) 12 mg Trace minerals Zinc 10 mg Copper 1 mg Other Omega 3 fatty acids 400 mg DHA (docosahexaenoic acid) 200 mg EPA (eicosapentaenoic acid)40 mg Zeaxanthin2 mg Lutein10 mg