🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Lierac Sunissime beschermende melk lichaam SPF15 150ml
€ 23,59
Price reduced from € 27,44 to

Op voorraad

1 after sun GRATIS bij aankoop van min. 1 Lierac zonneproduct. Tot einde voorraad. Niet cumuleerbaar.
Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

SUNISSIME DYNAMISERENDE BESCHERMENDE MELK SPF15 Dynamiserende beschermende melk SPF15 Globale anti-ageing Anti-ageing zonnegamma dat de huid dynamiseert en beschermt tegen het hele zonnespectrum.

De Laboratoria Lierac ontwikkelden het eerste Anti-Ageing zonbeschermingsgamma met de Global Protect en Energy-technologie dat beschermt tegen het hele spectrum van zonnestralen en de huid tegelijk verkwikt. De verzorgende zonneproducten Sunissime hebben een globaal anti-ageing beschermend effect tegen UVB-stralen en korte en lange UVA-stralen. Maar ook tegen infrarood en zichtbaar licht dat verantwoordelijk is voor het erger worden van de zichtbare tekenen van lichtgeïnduceerde veroudering (rimpels, huidverslapping en vlekken).


De verzorgingsproducten zijn verrijkt met een verfraaiend en verkwikkend complex van protaurine, hyaluronzuur en een bruinactiverend peptide. De verzorgende zonneproducten hebben een fijne en romige actieve textuur. Ze vormen op de huid een onzichtbaar laagje dat onmiddellijk en doeltreffend beschermt


Resultaten:

De huid wordt gestimuleerd en haar kwaliteit verbetert zodat een sublieme bruine kleur ontstaat.

Voor lichaam.

Voor een globaal anti-ageing beschermend effect tegen UVB-stralen en korte en lange UVA-stralen.

Het product voor het zonnen royaal op het lichaam aanbrengen. Het product minstens om de 2 uur opnieuw aanbrengen. Niet te lang in de zon blijven. Baby's en jonge kinderen niet aan de zon blootstellen.
Complex Globale bescherming [UVA, UVB, Infrarood et Zichtbaar licht] Protaurine: de huid wordt beschermd en gedynamiseerd en is van betere kwaliteit. Complementaire actieve bestanddelen Hyaluronzuur: maakt de huid glad en vol en hydrateert intens. Bruinactiverend peptide: voor een mooiere bruine kleur.