🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Kamillosan Ofta steriele gaasjes zonder conserveermiddelen kompressen 28st
€ 10,35
Price reduced from € 16,75 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Kamillosan Ofta is een doordrenkt kompres geschikt voor de dagelijkse peri-oculaire hygiëne (oogleden en wimpers) bij volwassenen, kinderen en baby's.

Kamille is bekend omwille van zijn verzachtende, kalmerende en ontstekingswerende werking. Het Kamillosan gamma wordt van een gestandaardiseerde soort van Kamille (Chamomilla Recutita (L.) Rauschert Manzana) uitgewerkt die geen anthecotulide allergeen bevat. Dankzij een gepatenteerd ontwikkelingsproces, bevatten de Kamillosan producten een hoge en constante hoeveelheid vetoplosbare en wateroplosbare actieve bestanddelen.

Kamille-extracten hebben een antiseptische werking en geven een verzachtend gevoel. Natriumhyaluronaat hydrateert, beschermt en behoudt de soepelheid en het natuurlijke aspect van de oogleden. Euphrasia officinalis extracten hebben een anti-inflammatoire werking. Caprylyl/caprylglucoside, aanwezig in veel bioproducten, lost onzuiverheden zachtjes op en helpt bij het verwijderen van korstjes, huidschilfers, make-up,…
Dankzij de complete samenstelling, is Kamillosan Ofta doeltreffend voor de dagelijkse hygiëne van oogleden en wimpers bij ontstekingen, infecties, allergieën, oogsecreties en voor het reinigen van het ooggebied. Het is een voor volwassenen en kinderen bestemd medisch hulpmiddel dat bijzonder geschikt is voor de peri-oculaire reiniging, ook voor en na een oogheelkundige ingreep. Het is doeltreffend bij ontstekingen, infecties, allergieën, oogsecreties, infectieuze of allergische ziekteverschijnselen en voor het reinigen van het ooggebied.
De handen zorgvuldig wassen. Het zakje openen en het gaasje eruit halen. Het gebied rondom de ogen zorgvuldig reinigen met het gaasje om oogsecreties of andere reststoffen te verwijderen.

100% katoengaas doordrenkt met 3 ml van de volgende oplossing: water, propyleenglycol, PEG/ PPG-dimethicon 20/ 15, ammoniumglycyrrhizaat, extract van Camomilla recutita, extract van Euphrasia officinalis, caprylyl/ caprylglucoside, met natriumcocoyl gehydrolyseerde tarwe-proteïnen, fenethylalcohol, natriumchloride, natrium-hyaluronaat, natriumbicarbonaat, ethylhexylglycerine