Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Imodium duo tabl 18

Imodium duo tabl 18
€ 11,93

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Imodium® Duo tabletten worden gebruikt voor de symptomatische behandeling van acute diarree die samengaat met buikkrampen en winderigheid. De capsulevormige tabletten bevatten naast 2 mg loperamide ook de werkzame stof simeticon (125 mg) om het onaangename gevoel van gasvorming in de darmen te verlichten. Imodium® Duo tabletten zijn geschikt wanneer naast acute diarree ook krampen, een opgezette buik en een opgeblazen gevoel optreden. Loperamide, ofwel loperamidehydrochloride, vermindert de diarree door de versterkte darmactiviteit te vertragen. Dit werkzame bestanddeel bevordert bovendien de opname van vocht en elektrolyten, waarmee uitdroging wordt voorkomen. De werkzame stof simeticon zorgt ervoor dat de gasbellen, die krampen en een opgezet gevoel veroorzaken, in de darm oplossen en brengt verlichting. Imodium® Duo is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Lees altijd de bijsluiter. Aanbevolen bij symptomatische behandeling van diarree die gepaard gaat met buikkrampen en winderigheid. De twee werkzame stoffen loperamide en simeticon van de Imodium® Duo tabletten hebben een dubbele werking. Loperamide behandelt snel, veilig en doeltreffend acute diarree door de versterkte darmactiviteit te vertragen. Simeticon verlicht het onaangename gevoel van een opgeblazen gevoel en winderigheid. Verlies van vocht en elektrolyten wordt voorkomen en gasvorming in de darmen wordt opgelost; krampwerende werking. Imodium® Duo is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Lees altijd de bijsluiter.
• Aanbevolen bij symptomatische behandeling van diarree die gepaard gaat met buikkrampen en winderigheid.• De twee werkzame stoffen loperamide en simeticon van de Imodium® Duo tabletten hebben een dubbele werking. • Loperamide behandelt snel, veilig en doeltreffend acute diarree door de versterkte darmactiviteit te vertragen. • Simeticon verlicht het onaangename gevoel van een opgeblazen gevoel en winderigheid. • Verlies van vocht en elektrolyten wordt voorkomen en gasvorming in de darmen wordt opgelost; krampwerende werking • Imodium® Duo is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Lees altijd de bijsluiter.
Symptomatische behandeling van acute diarree gepaard met abdominaal ongemak te wijten aan gasvorming, zoals een opgeblazen gevoel, krampen en flatulentie.
Imodium® Duo is een geneesmiddel. Lees altijd de bijsluiter. Gebruik Imodium® Duo zonder medisch advies niet langer dan 2 dagen. Nooit meer dan 4 Imodium® Duo tabletten per 24 uur gebruiken. Een volwassene kan de behandeling starten met 2 tabletten. Indien nodig, daarna 1 tablet na elke volgende zachte ontlasting. Kinderen vanaf 12 jaar volgen hetzelfde traject, maar starten met 1 tablet.
• Werkzame stoffen (per tablet): 2 mg loperamidehydrochloride en simeticon, equivalent met 125 mg dimeticon• Hulpstoffen: watervrij dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, kaliumacesulfaam, artificiële vanillesmaak (met propyleenglycol, maltodextrine en benzylalcohol), natriumzetmeelglycolaat (Type A) en stearinezuur.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België