🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro pak voor warmte-/koudetherapie 02070, aanpasbaar
€ 25,78

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:9
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Het FUTURO™ kompres voor warmte-/koudetherapie kan warm of koud worden gebruikt en is een praktische oplossing voor wie een natuurlijke behandeling wil zonder medicijnen. Het gesegmenteerde gelpack vormt zich gemakkelijk naar elk lichaamsdeel. Dankzij de elastische sluiting is het goed aan te brengen op de armen/handen en benen. Een beschermhoes voor het gelkompres is inbegrepen, waardoor een snelle en comfortabele applicatie mogelijk is en de veiligheid van uw huid is gewaarborgd.Gebruik koudetherapie om zwelling als gevolg van verstuiking of kneuzing te verminderen. Gebruik warmtetherapie om spierspasmen, krampen en spierstijfheid te verminderen.
-Natuurlijke therapeutische werking van koude en warmte - Ideaal voor: Spier- en gewrichtspijn -Het gelpack is verdeeld in compartimenten en past zich gemakkelijk aan elk lichaamsdeel aan - Zachte beschermhoes met verstelbare sluitingen om het pack op zijn plaats te houden - Pas een behandeling met koude toe om zwelling door verstuiking of kneuzing te verminderen - Pas een behandeling met warmte toe om spierkramp, spierspasmen en stijve spieren te verlichten - - - Verstelbaar - - Beoogd gebruik: Herbruikbaar therapiepack voor pijnverlichting, warm of koud te gebruiken -
Het FUTURO™ Pack voor warmte-/koudetherapie is bedoeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Pas koudetherapie toe om zwelling als gevolg van verstuiking of kneuzing te verminderen. Pas warmtetherapie toe om spierkramp, spierspasmen en stijve spieren te verminderen.
In geval van gevoeligheid gelieve een doek te gebruiken, in plaats van de hoes, om het kompres te bekleden.
Water, Glycerol, Sodium carboxymethyl cellulose