Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Duimspalk L/XL 1st
€ 31,27

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 5
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

De FUTURO™ Deluxe Duimspalk biedt essentiële steun voor uw duim, zodat u zich kunt concentreren op waar u mee bezig bent, of het nu gaat om sms'en, gamen of tuinieren. Deze duimstabilisator heeft twee steunen en een verstelbare pasvorm. Als uw duim pijn doet, is het moeilijk om aan iets anders te denken, dus doe de FUTURO™ Deluxe Duimspalk aan voor extra steun.
Ondersteunt en stabiliseert pijnlijke, zwakke of geblesseerde duimen;Ideaal voor Dagelijkse activiteiten, algemene ondersteuning en knutselen;HOOFDKENMERKEN:Twee steunen voor duimstabiliteit;Verstelbare polsriem voor extra ondersteuning;Ongehinderde bewegingsvrijheid voor de overige vingers;Ademend materiaal;Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde duim;Geschikt voor links- en rechtshandigen;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Gewrichtsontstekingen, overbelastingssyndroom, degeneratieve ziekte vande duimgewrichten

1. Open alle Velcro sluitingen en glijd de duim in de duimopening. Wikkel de stabilisator rond de hand en maak de sluiting vast aan de basis van de pols. 

2. Wikkel de lange riem rond de pols en maak vast. Pas beide sluitingen aan totdat u een stevige, maar comfortabele pasvorm bekomt. 

3. Wikkel en bevestig het duimriempje rond de duim voor een betere pasvorm of langs de basis van de duim voor een grotere stabiliteit. Het duimriempje kan worden aangepast afhankelijk van de aanbevolen houding of kan worden verwijderd worden voor een middelmatige steun. 

Nylon, polyester, urethaanschuim, spandex