🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro Comfort Lift enkel S 1st
€ 16,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun is ontwikkeld voor betrouwbare ondersteuning van zwakke of geblesseerde enkels en geeft uw enkel de gerichte aandacht die nodig is om u in beweging te houden. Deze handige elastische enkelbrace uit gebreid materiaal glijdt gemakkelijk over de voet voor snel aan- en uittrekken en het ademende, druk uitoefenende ontwerp past in de meeste schoenen en biedt langdurig draagcomfort. Of u nu de hele dag ondersteuning nodig hebt of alleen op het veld of in de sportschool, FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun helpt u op de been en in de wedstrijd te houden.
-Levert directe compressie voor pijnlijke enkels - Ideaal voor: Algemene steun bij activiteiten met een geringe impact -In vier richtingen rekbare stof houdt de steun op zijn plaats - Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm - Past gemakkelijk in uw schoen - Ademend materiaal - - - S - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel - Zowel links als rechts te dragen
Biedt betrouwbare steun voor zwakke of geblesseerde enkels. Ademend materiaal met dubbele stretch voor extra comfort. Past comfortabel in schoenen.
1. Schuif het bredere uiteinde van het support over de voet.
2. Vergewis er u van dat de opening over de hiel gepositioneerd wordt.

Katoen, rubber, nylon, polyester, spandex