Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Frontline combo line dog m 10-20kg 3x1,34ml
€ 30,74

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 3
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via chat, email of contactformulier
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

FRONTLINE COMBO®LINE DOODT VLOOIEN EN TEKEN EN BESCHERMT UW HUIS TEGEN VLOOIEN Frontline Combo®Line is een eenvoudig aan te brengen vloeistof die je hond beschermt tegen vlooien en teken. Ook je huis is dankzij dit product resistent tegen vlooien.Frontline Combo®Line beschermt je hond 4 weken tegen teken en 4 weken tegen vlooien. Voor honden van 10kg tot 20kg. Vermindert ook vlooieneitjes, -larven en -poppen. Vlooien sterven binnen 24 uur, teken en bijtende luizen binnen 48 uur. Voorkomt infestatie van je huis dankzij het verminderen van vlooieneitjes, -larven en -poppen.

Vlooien sterven binnen 24 uur, teken en bijtende luizen binnen 48 uur.

Frontline Combo Line beschermt je hond 4 weken tegen teken en 4 weken tegen vlooien. 

Voorkomt infestatie van je huis dankzij het verminderen van vlooieneitjes, -larven en -poppen.

Makkelijk en snel te gebruiken.

Voor de behandeling van honden van 10 tot 20 kg lichaamsgewicht: Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Behandeling van besmettingen met vlooien (Ctenocephalides spp.): De insecticide werkzaamheidtegen nieuwe infestaties met volwassen vlooien houdt gedurende 8 weken aan. Preventie van devermenigvuldiging van vlooien door inhibitie van de ontwikkeling van eieren (ovicide werking),van larven en poppen (larvicide werking) afkomstig van eieren die werden gelegd door volwassenvlooien gedurende 8 weken na toediening. Behandeling van besmettingen met teken (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentorreticulatus, Rhipicephalus sanguineus): Het diergeneesmiddel heeft een persisterende acaricidewerking tot 4 weken tegen teken. Behandeling van besmettingen met bijtende luizen (Trichodectes canis).

Houd de pipet rechtop en breek het topje. Maak een stukje huid vrij door de haren weg te duwen in de nek van uw hond. Plaats de top van de pipet vlak boven de huid en knijp hem leeg. Niet inmasseren.

Zie bijsluiter.