Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Flamigel tube 50g
€ 7,45
Price reduced from € 10,89 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Flamigel®, optimaal wondherstel, extra snel.

Flamigel bevat arginine. Arginine versnelt de wondheling. Flamigel 50ml is ideaal voor het hele gezin. Onmisbaar voor de thuisapotheek en op vakantie.

De hydroactieve colloïd formule van Flamigel ® kan de pijn van lichte wonden snel helpen verzachten dankzij haar koeleffect. Flamigel helpt optimale helingsvoorwaarden te creëren om de celhernieuwing te versnellen zodat de wond snel heelt en de kans op littekenvorming vermindert. Bovendien beschermt Flamigel de wond door een barrière te vormen tegen externe contaminatie.

Brandwond 1ste graad zonnebrand

Schaafwond

Snijwond

Maak de wond voorzichtig schoon en droog voordat u de gel aanbrengt. 

Oppervlakkige brandwonden en kleine wondjes: breng de gel voorzichtig aan op de wond (zonder te wrijven). Een of twee keer per dag aanbrengen.

Oppervlakkige open wonden: breng een dikke laag gel aan op de wond. Bedek daarna de wond met een steriel, niet-klevend verband. Als de wonde begint te genezen, breng dan een dun laagje Flamigel aan om maceratie te voorkomen.

Vergeet niet om voor en na het gebruik van Flamigel uw handen grondig te wassen.
IngredientsHydrocolloid, Arginine, Purified water, Macrogol, Branch Chained Fatty Acid (BCFA), Methyl-p-hydroxybenzoate (E218), Propyl-p-hydroxybenzoate (E216), Disodium EDTA