Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Flamigel 50gr
€ 11,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Flamigel wordt gebruikt voor een snel en optimaal wondherstel. De gel arginine wat wondheling versnelt. Flamigel 50ml is ideaal voor het hele gezin. Onmisbaar voor de thuisapotheek en op vakantie.

De hydroactieve colloïd formule van Flamigel kan de pijn van lichte wonden snel helpen verzachten dankzij haar koeleffect. Flamigel helpt optimale helingsvoorwaarden te creëren om de celhernieuwing te versnellen zodat de wond snel heelt en de kans op littekenvorming vermindert. Bovendien beschermt Flamigel de wond door een barrière te vormen tegen externe contaminatie.

Voor brandwonden van de eerste graad, zonnebrand en schaaf- en snijwonden.

Maak de wond voorzichtig schoon en droog voordat u de gel aanbrengt.

Oppervlakkige brandwonden en kleine wondjes: breng de gel voorzichtig aan op de wond (zonder te wrijven). Een of twee keer per dag aanbrengen.

Oppervlakkige open wonden: breng een dikke laag gel aan op de wond. Bedek daarna de wond met een steriel, niet-klevend verband. Als de wonde begint te genezen, breng dan een dun laagje Flamigel aan om maceratie te voorkomen.

Vergeet niet om voor en na het gebruik van Flamigel uw handen grondig te wassen.
IngredientsHydrocolloid, Arginine, Purified water, Macrogol, Branch Chained Fatty Acid (BCFA), Methyl-p-hydroxybenzoate (E218), Propyl-p-hydroxybenzoate (E216), Disodium EDTA